Hoće li nam u 2010. biti bolje nego u 2009., koga očekuje velika ljubav, a tko nesigurnost skriva u vezama sa starijim muškarcima otkriva numerologinja Olga Hadjić

Godina koja je započela biti će nestabilna do svibnja, Hrvatsku će potresati afere, a poboljšanje dolazi u drugoj polovici godine, no sve će ipak započeti izborom novog predsjednika.

To su numerologinji Olgi Hajdić otkrile brojke, koje znaju i hoće li Ante i Simona uspjeti spasiti brak i zašto Dolores Lambaša voli starije muškarce.

Priča najeksponiranijeg bračnog para izgleda još nije gotova, Ante i Simona su oboje jako vezani za svoje dijete, a Simona je ta koja uvijek popušta pa bi izgleda mogla i u 2010. Za razliku od nje Dolores Lambaša jako dobro zna što želi, a uz to njezine brojke otkrivaju i kako stvarno voli Dikana. Datum njezinog rođenja 29. otkriva nesigurnost zbog čega bira starije partnere koji joj podižu samopouzdanje.

Prethodnica Dolores Lambaše i Dikanova bivša supruga Vlatka Pokos može očekivati pravi ljubavni vatromet. Na proljeće ju očekuje ljubav kakvu još nije doživjela i u kojoj će uživati.

Za sve ostale numerologinja Olga Hajdić ima savjet: dobro osmislite planove i sagledajte opciju A i opciju B prije nego donesete bilo koju odluku tijekom ove godine. Jedino mudri i strpljivi će uspjeti!

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju