Okrugli obrašćići, prćasti nos i šiljasta brada nisu samo dio vašeg šarma, oni su odraz vaše osobnosti. Čelo označava intelekt, usne senzibilnost, a oči su ogledalo vaše duše. Otkrijte što vaše crte lica govore o vama…

Okruglo, baby lice

Kvalitete- otvoreni ste, fleksibilni i prilagodljivi. Toplina, spontanost, optimizam krase vašu osobnost. Uvijek gledate svijetlu stranu života i skloniji ste dogovoru negoli konfliktu.

Vaše slabosti usko su vezane uz vaše vrline, olako stvarate prijateljstva i brzi ste na jeziku zbog čega često požalite. Vaš optimizam i vedrina savršen su magnet za zlobne ljude koji u vama vide samo novu žrtvu za ispoljavanje vlastitih frustracija.

Vrline koje vas krase uvelike vam olakšavaju i najteže situacije u životu. Život je za vas igra i beskrajna prilika za sreću. Puni ste energije i živite punim plućima.


Najtipičniji oblik : ovalno, simetrično lice

Vaše kvalitete – smireni ste i objektivni. Konflikte riješavate na diplomatski način, diskretni ste kada je to potrebno. Otvoreni ste posebice prema osobama do kojih vam je stalo.

Vaše slabosti – rezervirani ste, čak i previše. Svoje osjećaje, emocije spremate u zadnju ladicu, skloni ste prikrivanju svojih pravih emocija.

Vrline – iskrenost i objektivnost. Svijet i ljude oko sebe doživljavate kao jednu složenu, čak i kompliciranu cjelinu. Držite se kao pijan plota nekoliko osnovnih životnih pravila, odluke donosite svijesno i ne vraćate se u prošlost, živite za sadašnjost, uvijek jasno izričete svoje mišljenje i oduvijek imate jasne životne stavove.
Trokutasti oblik lica

Vaše kvalitete – neovisni ste, preosjetljivi i skloni selekciji u većini životnih situacija. Uvijek sve želite držati pod kontrolom. Posjedujete izražene analitičke vještine i prije negoli djelujete pozorno slušate i razmatrate.

Vaše slabosti – na prvi pogled djelujete hladno i rezervirano, topli ste prema onima koji su vam bliski. Obično ste kritični prema apsolutno svemu, a još k tomu i pesimistični. Za vas je život težak, kompliciran i opasan.

Vrline – autentičnost i odanost. U svim sferama života, posebice u ljubavnim vezama, zahtjevate odanost, vjernost, a i sami to isto dajete zauzvrat. Volite biti svoji.


Visoko čelo

Intelekt – stručnjaci tvrde kako ste iznimno vješti u komunikaciji. Volite učiti neprestano ,posebice ste jaki na poljima prirodnih znanosti. Matematika, fizika i filozofija aduti su koje imate u rukavu.


Temperament – razboriti ste, iznimno ste vješti u procjeni situacije. Ne volite rizik niti iracionalnost koja ide uz njega. Težite sigurnosti, redu i 'normalnosti'. Stvari nikada ne uzimate zdravo za gotovo, težite temeljitosti.

Srednje visoko čelo

Intelekt – vaš stupanj inteligencije je zadovoljavajući, školski zadana zlatna sredina. Vješti ste u pogledima na život, imate rijetku razboritosz u procjeni situacije. Organizirana ste osoba i iznimno prikladni za podučavanje.

Temperament – vaš intelekt je ključni dio vaše osobnosti, ali prednost često dajete intuiciji. Spoj mašte i ozbiljnosti čini vas marljivom i uravnoteženom ososbom, u zamršenim situacijama reagirate promptno i bistro.


Nisko čelo

Intelekt – problemi vas mimoilaze, jer vi radije slušate srce negoli glavu, a znamo da obično glava stvara probleme. Neovisni ste i ne zamarate se analiziranjima i pojašnjavanjima svijeta.

Karakter – skočiš pa kažeš hop! Zbog čega sve učite na teži način, iz vlastitih greški. Životne principe stvarate iz situacija, morate proživjeti da bi shvatili.


Velike oči, duboki pogled

Sposobnosti - Vaše velike oči odaju vaše sposobnosti brzog shvaćanja, poimanja stvari. Oštromuni ste i beskrajno znatiželjni, Ne podnosite dosadu iznimno ste kreativna osoba.


Slabosti – upijate aspolutno sve, zbog čega ste često dekoncentrirani, sami sebe izbombardirate s previše situacija. Hiperosjetljiva ste osoba i burno reagirate u nekim situacijama.


Sitne malene oči

Vaše vrijednosti – male oči znače male receptore, vaš um je selektivan. Organizirani ste i probleme riješavate u cijelosti, iza vas ne ostaju repovi. Kada vas nešto doista interesira u tomu ste svim svojim bićem.


Vaše slabosti – poprilično ste nespretni i ograničeni. Pokušajte biti otvoreniji i zainteresiraniji za stvari koje vam se sada čine nevažnima, nikada ne znate možda vam jednog dana budu od iznimne važnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju