Okrugli obrašćići, prćasti nos i šiljasta brada nisu samo dio vašeg šarma, oni su odraz vaše osobnosti. Čelo označava intelekt, usne senzibilnost, a oči su ogledalo vaše duše. Otkrijte što vaše crte lica govore o vama…

Okruglo, baby lice

Kvalitete- otvoreni ste, fleksibilni i prilagodljivi. Toplina, spontanost, optimizam krase vašu osobnost. Uvijek gledate svijetlu stranu života i skloniji ste dogovoru negoli konfliktu.

Vaše slabosti usko su vezane uz vaše vrline, olako stvarate prijateljstva i brzi ste na jeziku zbog čega često požalite. Vaš optimizam i vedrina savršen su magnet za zlobne ljude koji u vama vide samo novu žrtvu za ispoljavanje vlastitih frustracija.

Vrline koje vas krase uvelike vam olakšavaju i najteže situacije u životu. Život je za vas igra i beskrajna prilika za sreću. Puni ste energije i živite punim plućima.


Najtipičniji oblik : ovalno, simetrično lice

Vaše kvalitete – smireni ste i objektivni. Konflikte riješavate na diplomatski način, diskretni ste kada je to potrebno. Otvoreni ste posebice prema osobama do kojih vam je stalo.

Vaše slabosti – rezervirani ste, čak i previše. Svoje osjećaje, emocije spremate u zadnju ladicu, skloni ste prikrivanju svojih pravih emocija.

Vrline – iskrenost i objektivnost. Svijet i ljude oko sebe doživljavate kao jednu složenu, čak i kompliciranu cjelinu. Držite se kao pijan plota nekoliko osnovnih životnih pravila, odluke donosite svijesno i ne vraćate se u prošlost, živite za sadašnjost, uvijek jasno izričete svoje mišljenje i oduvijek imate jasne životne stavove.
Trokutasti oblik lica

Vaše kvalitete – neovisni ste, preosjetljivi i skloni selekciji u većini životnih situacija. Uvijek sve želite držati pod kontrolom. Posjedujete izražene analitičke vještine i prije negoli djelujete pozorno slušate i razmatrate.

Vaše slabosti – na prvi pogled djelujete hladno i rezervirano, topli ste prema onima koji su vam bliski. Obično ste kritični prema apsolutno svemu, a još k tomu i pesimistični. Za vas je život težak, kompliciran i opasan.

Vrline – autentičnost i odanost. U svim sferama života, posebice u ljubavnim vezama, zahtjevate odanost, vjernost, a i sami to isto dajete zauzvrat. Volite biti svoji.


Visoko čelo

Intelekt – stručnjaci tvrde kako ste iznimno vješti u komunikaciji. Volite učiti neprestano ,posebice ste jaki na poljima prirodnih znanosti. Matematika, fizika i filozofija aduti su koje imate u rukavu.


Temperament – razboriti ste, iznimno ste vješti u procjeni situacije. Ne volite rizik niti iracionalnost koja ide uz njega. Težite sigurnosti, redu i 'normalnosti'. Stvari nikada ne uzimate zdravo za gotovo, težite temeljitosti.

Srednje visoko čelo

Intelekt – vaš stupanj inteligencije je zadovoljavajući, školski zadana zlatna sredina. Vješti ste u pogledima na život, imate rijetku razboritosz u procjeni situacije. Organizirana ste osoba i iznimno prikladni za podučavanje.

Temperament – vaš intelekt je ključni dio vaše osobnosti, ali prednost često dajete intuiciji. Spoj mašte i ozbiljnosti čini vas marljivom i uravnoteženom ososbom, u zamršenim situacijama reagirate promptno i bistro.


Nisko čelo

Intelekt – problemi vas mimoilaze, jer vi radije slušate srce negoli glavu, a znamo da obično glava stvara probleme. Neovisni ste i ne zamarate se analiziranjima i pojašnjavanjima svijeta.

Karakter – skočiš pa kažeš hop! Zbog čega sve učite na teži način, iz vlastitih greški. Životne principe stvarate iz situacija, morate proživjeti da bi shvatili.


Velike oči, duboki pogled

Sposobnosti - Vaše velike oči odaju vaše sposobnosti brzog shvaćanja, poimanja stvari. Oštromuni ste i beskrajno znatiželjni, Ne podnosite dosadu iznimno ste kreativna osoba.


Slabosti – upijate aspolutno sve, zbog čega ste često dekoncentrirani, sami sebe izbombardirate s previše situacija. Hiperosjetljiva ste osoba i burno reagirate u nekim situacijama.


Sitne malene oči

Vaše vrijednosti – male oči znače male receptore, vaš um je selektivan. Organizirani ste i probleme riješavate u cijelosti, iza vas ne ostaju repovi. Kada vas nešto doista interesira u tomu ste svim svojim bićem.


Vaše slabosti – poprilično ste nespretni i ograničeni. Pokušajte biti otvoreniji i zainteresiraniji za stvari koje vam se sada čine nevažnima, nikada ne znate možda vam jednog dana budu od iznimne važnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju