Voditeljica Nove TV Ivona Periša je jutros rodila zdravog dječaka. Iako je cijela obitelj očekivala djevojčicu za koju su već imali spremno ime, dečko je iznenadio presretne roditelje pred kojima je novi zadatak - odabrati muško ime

Treće dijete u obitelji Periša iznenadilo je presretne roditelje i to spolom. Ivona, Mario i njihovo dvoje djece očekivali su malenu Zaru koju je kod kuće čekalo sve spremno.

Ivoni i njezinom suprugu spol nije bio važan, no dečko je veliko iznenađenje za presretne roditelje i cijelu obitelj.

Ivona je jutros rodila zdravog dječaka koji je cijeloj obitelji priredio veliko iznenađenje. Tijekom trudnoće mlada voditeljica Nove TV bila je sigurna da nosi djevojčicu kojoj su se najviše veselili brat i sestra, šestogodišnji Vito i trogodišnja Marija Loreta.

Mario Valentić: 'Niko je zdrav i prekrasan!'

Obitelj je tako dobila još jednog muškog člana, pa je pred njima odabir novog imena!

'Djeca su bogatstvo', rekla je Ivona Periša nakon što je doznala da je po treći put trudna te otkrila kako su ona i suprug za to jednostavno bili spremni.

'Spol nam nije važan' govorila je lijepa voditeljica i novinarka Nove TV tijekom trudnoće, no nakon što su joj liječnici rekli da čeka djevojčicu odabrala joj je i ime. Baš zbog toga je jutro bilo puno iznenađenja za cijelu obitelj!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju