Jennifer Lopez svoju savršenu linju može zahvaliti zdravoj prehrani i satima koje provodi vježbajući triatlon. No glumica i pjevačica zna da se sreća sastoji od malih stvari pa je hrabro zagrizla u komad pizze tijekom snimanja

J.Lo jednostavno nije mogla odoljeti slasnom komadu pizze koji su joj ponudili tijekom snimanja. Glumica koju je liniju nakon poroda vratila marljivo vježbajući triatlon odlučila je napraviti pauzu od zdravog života.

Za njezine seksepilne obline koje rado naglašava izazovnom odjećom zaslužno je odricanje i isključivo zdrava prehrana te briga za blizance Maxa i Emmu kojima obožava mijenjati pelene. Ona i suprug Marc Anthony uživaju u natjecanju tko će brže i bolje presvući djecu, a pjevačica posebno uživa u tom zadatku jer troši kalorije.

J.Lo izgubila svoju pozadinu!

'J.Lo i njezin suprug obožavaju natjecanje u mijenjanju pelena. U njihovom je domu uvijek veselo jer svatko želi biti pobjednik', rekao je izvor blizak paru. Jennifer uzima Emmu, a Marc sina Maxa i natjecanje može početi.

Jennifer je otkrila i kako je majčinstvo utjecalo na njezin izbor uloga. 'Puno mi je lakše glumiti majku na filmu sada kada imama svoju djecu', rekla je te dodala kako je i prije imala djecu na filmu, no sada takve uloge gleda iz drugačije perspektive.

'Nevjerojatno je koliko vas majčinstvo promijeni i otvori vam novi i drugačiji pogled na svijet', priznala je J.Lo.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju