Proslavljeni hrvatski plivač došao je na sat plesa kod Josipe Pavičić, kojoj je priznao da mu se supruga naljuti kada se okrene za zgodnom ženom. 'To mi je ostao refleks iz dana kad sam bio slobodan, rekao je Kožulj.

Plivač je istakao da neće svoju djecu tjerati da budu vrhunski sportaši: 'Neka budu uspješni u bilo čemu. Bilo bi mi draže da budu cijenjeni znanstvenici, nego olimpijski pobjednici.'

Nije se Kožulj posramio ni kada je Yo iz rukava izvadila pitanje o njemu kao gay ikoni. 'Znam da sam prije dvije godine bio izabran za gay ikonu. Nikom se nikad nisam dodvoravao, ali ako netko misli da sam dobar, okej...

Zanimljivo je da sam te godine bio europski prvak, no najviše sam intervjua dao zato što sam proglašen gay ikonom', požalio se Gordan Kožulj.

- Dio žvota sam proveo u San Franciscu koji je jako slobodan i tolerantan grad, ima neke prijatelje koji su gayevi, a čak sam imao i cimera koji je bio gay. Nije mi bilo ugodno, no imao sam dobro mišljenje o njemu, kazao je Kožulj kojega he Yo pitala: Kad hodaš cestom, okreneš li se za zgodnom ženom?

- Pa jesam. No, supruga mi je osjetljiva na te stvari, pa nekad ne ispadne baš dobro, otkriva Gordan uz smijeh . - Valjda imam reflekse iz starih dana..., a ona me pozna bolje od mene samoga. To je malo i profesionalna deformacija jer kao sportaš uvijek pogledam dobru figuru.

Više u emisiji: Red Carpet

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju