Kate Beckinsale je 36. rođendan proslavila u društvu najboljih prijateljica Victorie Beckham i Eve Longorie Parker. Sve tri dame za izlazak su odabrale male crne haljine i visoke potpetice

Kate Beckinsale je u kratkoj crnoj haljini i visokim gladijatoricama izgledala kao da slavi trideseti rođendan, a jednostavan make-up i frizura koju je proslavila Cheryl Cole samo su dodatno naglasili njezin prirodan izgled.

Kate je na proslavu dopratio suprug Len Wiseman, a njihovi zagrljaji su opovrgnuli glasine o razvodu.

Kate je na rođendanski party je stigla u društvu supruga Lena Wisemana, a zagrljajima i poljupcima pred paparazzima su utišali glasine o razmiricama u braku.

Kate se u travnju navodno iselila iz njihovog zajedničkog doma i zajedno s desetogodišnjom kćerkom, koju ima iz veze s Michaelom Sheenom preselila u London.

Otkada su Beckhamovi preselili u Kaliforniju prijateljstvo između Victorije i Kate je sve čvršće. Slavljenica uživa u humoru bivše spajsice i zajednički trenuci se uvijek pretvore u dobar ženski provod.

Victoria je za ovu priliku odjenula elegantnu crnu haljinu otvorenih leđa koja je otkrila tetovažu, a zbog visokih potpetica joj je prilikom ulaska u auto bila potrebna pomoć.

I treća prijateljica, Eva Longoria Parker se bojom odjeće odlično uklopila u društvo. Ponoćno plavu haljinu je uskladila sa zlatnim sandalama i malom torbicom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju