Margaret King koja je na vlastite plastične operacije potrošila 45 tisuća funti, svojoj je kćeri za 18 rođendan poklonila tretman botoksom kako bi uklonila jedva vidljive bore s tinejdžerskog čela

Tinedžerica se boji bora

Većina majki želi prenijeti što je više toga na svoje kćeri. No, Margaret King prenijela je neobičnu naviku na svoju kćer Jodie. Za osamnaesti joj je rođendan poklonila tretman botoksom kako bi uklonila bore s njezinog čela.

Već sam se u 17. godini počela brinuti za bore na čelu i kupila sam anti-age kreme. Osjećala sam se loše i bila nezadovoljna, kaže Jodie King.

Margaret je sama potrošila 45 tisuća funti na plastične operacije, a Jodie je odlučila pokloniti tretman botoksom jer ima čelo koje se bora prilikom facijalnih ekspresija.

'Znala sam da će botoks riješiti problem i zato sam ga savjetovala Jodie', rekla je Margaret.

Još nos, pa grudi...

Liječnici ne preporučuju korištenje botoksa mlađima od 30 godine jer koža nije dovoljno naborana, pa bi mogla dpći do gubitka izraza lica. Margaret pak nije zabrinuta. Štoviše, potpuno podržava svoju kćerku koja u 21. godini želi operirati nos, a već je obavila i konzultacije za operaciju grudi.

Jodie koja će uskoro navršiti dvadeseti rođendan zarađuje oko 800 funti mjesečno kao model, a iznos troši uglavnom na injekcije botoksa.

Sve veće doze

- Već sam se u 17. godini počela brinuti za bore na čelu i kupila sam anti-age kreme. Osjećala sam se loše i bila nezadovoljna. Lica mojih prijatelja su bila glađa i botoks mi je pomogao.

Njezina majka Margaret operirala je nos, grudi, napravila liposukciju trbuha i mini face lifting.

Kraj botoks partyja: Ništa bez odobrenja liječnika

Mrzim botoks i plastični izgled mojih kolegica

Jodie pak već dvije godine odlazi na tretmane botoksom i to u pravilu svakih šest mjeseci. Doze su svaki put sve veće, no izgleda kako ni liječnici nisu zabrinuti zbog njezine dobi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju