Uzmite stvar u svoje ruke i prestanite očajavati. Učinite 2009. najromantičnijom godinom do sada. Donosimo vam praktične savjete koji će vam pomoći da napokon budete sretni u ljubavi!

Ako ste spremni preuzeti kontrolu nad svojim ljubavnim životom, onda se nalazite na pravom mjestu. Poslušajte ove savjete i ljubav vašeg života dogodit će vam i prije Valentinova i ovoga puta nećete pogriješiti, biti ostavljeni, razočarani. Evo što kažu ljubavni gurui:

Usudite se izlaziti

Izlasci su naprosto igra brojeva, tako da je vrijeme da napokon preskočite onaj uvriježeni savjet stare škole, da je dovoljno jednom tjedno izići. Što više izlazite, prije ćete susresti osobu svog života. Osim toga ispunjen društveni život i dašak samopouzdanja ostavit će na osobu suprotnog spola jak dojam, stoga sve dodatne igrice postaju bespotrebne. Bodovi su već tu.



Odmotajte klupko sudbine

'Partyji i druženja definitivno se više ne uklapaju u moj život, ja sam izgubljeni slučaj!' Fuj, bljak zaboravite na ovu misao i obećajte sebi da vam se više nikada neće takvo što motati po glavi. Pozovite sve koje poznajete na veliku zabavu kod vas doma, jedinin uvjet je da povedu osobu koja je sloboda. Pa kako je moguće da ljubav vašeg života prođe pored vas, a vi ju ne priomjetite. Na ovaj način napokon imate kontrolu nad situacijom.


Znati što želite, neka bude vaša misija

Često hodamo uokolo bezglavi, očajnički tražeći bilo koga komu ćemo se svidjeti, no to je sasvim pogrešno. Ne žurite i budite strpljivi, pronaći svoju drugu polovicu, pa nije li to životna misija. Ali činjenica je da ćete ju lakše pronaći ako točno znate što želite, odredite nekoliko točki koje će vas voditi k traženoj osobi. Često hodamo uokolo bezglavi, očajnički tražeći bilo koga komu ćemo se svidjeti, no to je sasvim pogrešno.


Nabavite planer

O da upisujte svoje pothvate, mali podsjetnik na male uspjehe dobro će vam doći, nekada za podizanje raspoloženja nekada za hranjenje ega. I naravno upisujte vrijeme za spoj, jednom tjedno ili jednom mjesečno nije važno, od velikog je zančenja da s eu zakazano vrijeme pojavite, da ne otkažete.


Riskirajte, makar bili osramoćeni

Da, poznata nam je izlika, ne želite ispasti očajni, ali nakon tri dana čekanja i ponosa, zar nije vrijeme da učinite prvi korak i pošaljete kratki sms. Pisanje tih nekoliko bezazlenih misli drugu osobu mogu samo uveseliti. Pokušajte možda na taj način date do znanje kako je vrijeme da napravite korak dalje, da vaša veza buide ozbiljna?

Na kraju pokušajte provesti u djelo barem dva od navedenih savjeta, ne znate ako ne pokušate. I sjetite se kako je život uistinu lijep, ali i onakav kakvim ga mi učinimo!!!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju