Pop kraljicu Madonnu nasmijali su tračevi kako priprema svadbu s mlađahnim brazilskim modelom s kojim je u vezi devet mjeseci. Prilikom opovrgavanja tračeva o svadbenim zvonima išla je tako daleko rekavši kako bi radije da ju pregazi vlak nego da opet postane nečija supruga.

Prilikom gostovanja u showu Davida Lettermana, pjevačica Madonna je oštro opovrgnula kako će uploviti u bračnu luku. Ona i dalje održava glazbene turneje, iza sebe ima brojne glazbene uspješnice, bavi se i dobrotvornim radom, ali ima i 28 godina mlađeg dečka Jesusom Luzom s kojim ponosno šeće nakon što se rastala od supruga Guya Ritchieja.

Osim što je Lattermann od nje izvukao informaciju koja je mučila mnoge diljem svijeta, otkrila je kako ne voli nadimak Madge i unatoč što je poznata po strogoj makrobiotičkoj prehrani u njegovom je društvu pojela komad pizze i popila koktel. Iako se užasavala ponovnog gostovanja u njegovom showu ipak je došla.

'Mislim da sam napravila budalu od sebe nekoliko puta u tvom showu samo zato jer sam bila uzbuđena što si me ugostio. Mislim da to ima veze i s jointom koji sam popušila prije nego li sam izašla pred publiku', rekla je.

Na pitanje misli li se treći put udavati kratko je odgovorila: 'Radije bih da me pregazi vlak, nego da se ponovno udam.'

Pjevačica, koja unatoč 51. rođendanu koji je proslavila u osmom mjesecu, izgleda odlično pa i ne čudi da je brazilski maneken Jesus ostavio svoju 20-godišnju djevojku Krishnu Siqueiru zbog nje.

'Madonna je smiješna stara vreća koja skakuće po stageu!'

Guy i Madonna: Bitka je počela i bit će gadno!

Bračni krah: Madonna ima ljubavnika, a Guy ne želi ništa od nje

Nakon što je veza između pjevačice i mnogo mlađeg manekena prestala biti tajna, Krishna je svijetu otvorila srce i rekla kako se još uvijek nada da će joj se njezin bivši dečko  vratiti.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju