Supermodel Kate Moss otkazala je planiranu proslavu Nove godine u Saint Tropezu i to prema zahtjevu njezinog dečka Jamieja Hincea. Jamie je naime zatražio da Kate provedese blagdane s njim i njezinom kćerkicom, petogodišnjom Lilom Grace

Kate Moss i Jamie Hince, koji su se nedavno pomirili nakon prekida zbog Kateinog partijanja, pozvani su na glamurozni doček Nove godine na francuskoj rivijeri.

No, Kate je morala odbiti poziv, jer je Jamie postavio ultimatum i od nje zatražio da blagdane provedu zajedno s njezinom kćerkicom, petogodišnjom Lilom Grace.

- Zajedno su, no još se uvijek svađaju oko njezinih izlazaka. Jamie kaže da se Kate mora smiriti, no ona, čini se, nema nikakvu namjeru prestati s partyjima.

Kate i Jamie pozvani su na doček u hotel u Saint Tropezu, a na listi pozvanih nalaze se gotovo svi Kateini prijatelji -Davinia Taylor, Meg Mathews, Sadie Frost...

No, poslušna Kate ih je upravo obavijestila da će ostati kod kuće u Oxfordshire, te prokomentirala kako je živjeti s Jamiejem kao živjeti s crkvenim župnikom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju