Hladnom njujorškom danu lijepa Diane Kruger suprotstavila se žustrim šopingom, ali i bosim nogama. Tako je dama s crvenih tepiha pokazala de se i u svakodnevnom životu trpi za ljepotu

Uvijek hvaljena zbog svog besprijekornog izgleda, Diane Kruger ovoga puta nije zasjala u blještavoj opravi na crvenom tepihu već se pokazala i kao prelijepa urbana šopingoholičarka.

Odjevena u crne tajice, kratku haljinicu u vestu-jaknu prošetala je njujorškim trgovinama u potrazi za novim modnim dodatkom.

Krije li se u ružičastoj vrećici neka nova trendovska torba poput one koju nosi na ramenu, ne znamo, ali je gotovo sigurno da je u njoj stilski komad koji će uskoro kopirati mnoge žene.

Modni rat: Diane Kruger u sjeni Angeline

I bez šminke, kose svezane u neobaveznu punđu, Diane Kruger izgledala je istovremeno ležerno i samouvjereno na način na koji to samo prave zvijezde znaju i mogu.

Umorna Charlize Theron bez šminke

Iako su balerinke najpoželjnija obuća uz tajice, njihov izbor na bosu nogu za oštru njujoršku zimu nisu baš najidealniji izbor. Ali Diane se očito vodi onom, doduše već staromodnom izjavom, da se za ljepotu isplati trpjeti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju