I najljepše žene Hollywooda znaju imati loš dana. Bez obzira na najskuplju šminku i stiliste koji im biraju odjevne kombinacije za koje primaju pohvale i one plaču, bude se raščupane i pate od iscrpljenosti

One su žene koje izazivaju ljubomoru i zavist prilikom pojavljivanja na crvenom tepihu, nose haljine slavnih dizajnera u kombinaciji s najskupljim nakitom, a za cipelama i torbicama koje posjeduju uzdišu sve pripadnice ljepšeg spola.

Bez obzira na savršen život i holivudske ljepotice imaju loše dane, bore se s izrastom na kosi, lošim tenom i depresivnim raspoloženjem.

Neke od njih za partnere su odabrale najseksepilnije muškarce današnjice, a bankovni računi su im uvijek puni zahvaljujući ulogama i reklamama.

O njihovoj kosi koja je gotovo uvijek savršena brinu najskuplji frizeri, a anegdotama iz svojih savršenih života zabavljaju javnost širom svijeta.

Bez obzira na naoko savršen život i holivudske ljepotice imaju loše dane, bore se s izrastom na kosi, lošim tenom i depresivnim raspoloženjem. Bez obzira na modne stiliste koji im stoje na raspolaganju neke od njih jednostavno ne razumiju kako je 'manje uvijek više' te svojim pojavljivanjem pred kamerama i objektivima čine posao paparazza tako jednostavnim.

I dok se glumice Reese Witherspoon, Debra Messing, Kirsten Dunst i Rachel Bilson mogu potužiti tek na loš dan bez šminke  i iscrpljenost, njihove starije kolegice Calista Flockhart i Helen Hunt loš izgled mogu zahvaliti pretjeranom izgladnjivanju.

La Toya Jackson i Pamela Anderson umjetnu ljepotu koja je rezultata velikog broja odlazaka u ordinaciju plastičnog kirurga vole dodatno naglasiti šminkom što ih pretvara u žene čiji se izgled može usporediti s onim lutki na napuhavanje.

Mlada i vrlo atraktivna Jessica Biel ima jedno od najljepših tijela u Hollywoodu, a to može zahvaliti zdravoj prehrani i vježbanju, no ponekad odabirom šminke i odjeće izgleda kao da joj je četrdeset godina, što joj nikako ne ide u prilog!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju