Nakon što ju je magazin Esquire proglasio najseksepilnijom ženom na svijetu Kate Beckinsale je odlučila proslaviti laskavu titulu u krugu obitelji, a kćeri Lily je darovala novog kućnog ljubimca.

Maleni psić je novi član obitelji kojemu su se pobjednako obradovali devetogodišnja Lily, Kate i njezin suprug Len Wiseman.

Titula najseksepilnije žene na svijetu razveselila je Kate koja je dugo tvrdila kako odbija živjeti prema holivudskim pravilima koja vrše ogroman pritisak na žene.

Glumica koja priznaje kako se nikada nije osjećala bolje u svom tijelu kaže kako ima dobrih i loših dana, no u tridesetima ima i puno više samopouzdanja.

Kate se dugih 15 godina borila s anoreksijom i ne voli kada se mediji bave njezinim izgledom i kilogramima, no laskava titula joj nije mogla stići u bolje vrijeme kao nagrada za trud koji je uložila u svoj izgled i to bez odricanja.

'Nikada neću odbiti komad dobre torte, pa ne želim biti Gisele', izjavila je Kate.

34-godišnja glumica Kate Beckinsale je udana  za filmskog redatelja Lena Wisemana, a s bivšim ljubavnikom, velškim glumcem Michaelom Sheenom ima 9-godišnju kćer Lily.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju