Donosite li početkom svake godine novogodišnje odluke? Ispunite li ikada ijednu? Hrvatski celebrityji davno su primijetili da imaju isti problem. Zato u novu godinu ne ulaze s odlukama, već na papir napišu pokoju novogodišnju želju

Nova godina, novi početak. Vrijeme je to kada se na papir stavljaju sve stvari koje u novoj godini želimo promijeniti. Stručnjaci tvrde da se zbog neispunjenih novogodišnjih odluka većina ljudi osjeća loše. Naše zvijezde odavno to znaju pa je njihova taktika napraviti listu novogodišnjih želja.

Robert Prosinečki je poželio da reprezentacija bude uspješna, a on zdrav dok je Jole naglasio kako ga ne zanimaju nikakvi automobili i jahte već bi volio prestati pušiti oko čega će se uistinu potruditi.

Robert Kovač i supruga Anica Martinović su uspješni u donošenju odluka i njihovom ispunjavanju.

'Sve što smo poželjeli to smo i napravili', rekao je Robert.

Na novogodišnjoj listi poznatih svake se godine nađu odluke o vježbanju, zdravijoj prehrani ili pak prestanku pušenja, no većina tih odluka padne u vodu.

'Bitnih odluka se držim, recimo one da ću prestati pušiti, a sad vidjet ćemo kako će to dalje ići', rekao je Damir Markovina.

Maja Šuput donosi odluke tijekom cijele godine.

'Ja donosim odluke svaki ponedjeljak i onda svaki ponedjeljak kažem ma dobro, budem dugi ponedjeljak,i to tako ide', rekla je Maja uz smijeh.

'Odluke su uvijek iste, samo zdravlje, ovo ostalo možemo sve sami', naglasio je Tony Cetinski.

No čak i kada su želje u pitanju, godinu dana poslije i na njih se zaboravi pa su tako mnogi zaboravili što su sami sebi poželjeli prošle godine. Ipak, čini se da je od novogodišnjih odluka ipak lakše ostvariti novogodišnje želje na koje domaći celebrityji nisu zaboravili, a većinu njih su i ostvarili!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju