Kad šareni izlozi počnu mamiti božićnim sadržajem, teško je odabrati samo jedan poklon. Prošetali smo trgovinama i pripremili popis nekih od najpoželjnijih blagdanskih darova

Svakog prosinca jedan od najpoželjnijih i najtraženijih poklona svakako je rublje. Najčešće ga kupuju muškarci svojim damama, vjerojatno i zbog toga što tako kupuju poklon i za sebe. No crveno više nije u modi, kažu u meki donjeg rublja.

U blagdansko vrijeme muškarci sve češće svraćaju u prodavaonice donjeg rublja i uglavnom traže roza boju s puno kristala i čipke. Osim rublja ove godine na listi prioriteta nalaze se i vrhunske svilene spavaćice.

Dame će pak rjeđe kupovati muškarcima rublje, ali jedan od ljepših poklona je sat.

Visoko na listi 'in' darova za muškarce je retro sat s otvorenim mehanizmom koji dolazi u izvedbi s kaučuk ili kožnom narukvicom. Za mnoge je najbolji izbor klasika s kojom se ne može pogriješiti.

Želite li pokloniti nešto konkretnije i to s dizajnerskim potpisom, laptop s potpisom Roberta Severa je idealan odabir. Posebnost mu daju grafičke ilustracije.

Nakit izraelske dizajnerice Michal Negrin koji se prodaje diljem svijeta i koji obožavaju svjetske zvijezde poput Britney Spears, osvojit će svako žensko srce. Iako ima primjeraka i od stotinjak tisuća dolara, najtraženija je ogrlica koja stoji 3 tisuće kuna. Izrađuje se od konca i Swarovski kristala, a obožavaju je nositi Salma Hayek i Nicole Kidman.

U obiteljima s djecom glavnu će riječ zasigurno voditi mali šefovi, a kad oni uđu u zemlju čudesa odabir im je najbolje i prepustiti. Jer oni se u to ipak najviše razumiju!

Bez obzira na vrijednost poklona veseli izraz lica drage osobe kad odmota šareni papir ionako je najljepši dar.