Kad šareni izlozi počnu mamiti božićnim sadržajem, teško je odabrati samo jedan poklon. Prošetali smo trgovinama i pripremili popis nekih od najpoželjnijih blagdanskih darova

Svakog prosinca jedan od najpoželjnijih i najtraženijih poklona svakako je rublje. Najčešće ga kupuju muškarci svojim damama, vjerojatno i zbog toga što tako kupuju poklon i za sebe. No crveno više nije u modi, kažu u meki donjeg rublja.

U blagdansko vrijeme muškarci sve češće svraćaju u prodavaonice donjeg rublja i uglavnom traže roza boju s puno kristala i čipke. Osim rublja ove godine na listi prioriteta nalaze se i vrhunske svilene spavaćice.

Dame će pak rjeđe kupovati muškarcima rublje, ali jedan od ljepših poklona je sat.

Visoko na listi 'in' darova za muškarce je retro sat s otvorenim mehanizmom koji dolazi u izvedbi s kaučuk ili kožnom narukvicom. Za mnoge je najbolji izbor klasika s kojom se ne može pogriješiti.

Želite li pokloniti nešto konkretnije i to s dizajnerskim potpisom, laptop s potpisom Roberta Severa je idealan odabir. Posebnost mu daju grafičke ilustracije.

Nakit izraelske dizajnerice Michal Negrin koji se prodaje diljem svijeta i koji obožavaju svjetske zvijezde poput Britney Spears, osvojit će svako žensko srce. Iako ima primjeraka i od stotinjak tisuća dolara, najtraženija je ogrlica koja stoji 3 tisuće kuna. Izrađuje se od konca i Swarovski kristala, a obožavaju je nositi Salma Hayek i Nicole Kidman.

U obiteljima s djecom glavnu će riječ zasigurno voditi mali šefovi, a kad oni uđu u zemlju čudesa odabir im je najbolje i prepustiti. Jer oni se u to ipak najviše razumiju!

Bez obzira na vrijednost poklona veseli izraz lica drage osobe kad odmota šareni papir ionako je najljepši dar.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju