Otvaranje novog noćnog kluba okupilo je domaću elitu i poznate Hrvatice koje su progovorile o botoxu i plastičnim operacijam te priznali što su korigirali na sebi. Usamljena među njima je ostala jedino Lana Pavić

Za spektakularnu zabavu na otvorenju kluba Snježane Mehun se pobrinula i navodno trudna nogometaševa supruga Nives Celzijus. Ona je kao iznenađenje večeri otplesala ples koji je spektakularno završila u čaši šampanjca.

Uski crni korzet nije otkrio trudnički trbuščić.

'Ne, ja nisam rekla da sam trudna, to su novinari rekli', rekla je Nives uz zagonetni osmijeh.

Nives koja je rodila dvoje djece zadovoljna je svojim izgledom, no ne skriva da bi jednog dana, za ljepotu, mogla i pod nož.

'Jednom u budućnosti ću podići grudi ili tako nešto ovisno o tome kako će izgledati', rekla je gospođa Drpić.

Upravo je to napravila Anica Kovač nakon što je rodila kćer Leticiju.

'To je jedino što bi radila na sebi, drugo Bogu hvala ne moram ništa, ja mislim da je sve na svom mjestu kako treba', rekla je Anica koja je zadovoljna svojim izgledom.

Sanja Duggan koju prozivaju da izgleda poput voštana figure branila je prijateljica Snježana Mehun.

'Ja sam je čak pokušavala nagovoriti da pokaže svoju sliku od prije 15 godina kada je nosila revije, izgleda identično', tvrdi vlasnica novog okupljališta domaćeg jet seta Snježana Mehun.

Snježana brani prijateljicu, no ipak priznaje kako će i sama poduzeti sve da ostane mladolika. Poznato je da svi tretmani koštaju, no iskusni tvrde kako kod nas to i nije veliki problem.

Dobre cice, facelifting, i liposukciju možeš dobiti na kredit', tvrdi Neven Ciganović.

Mnoge domaće zvijezde ne kriju da su nezadovoljstvo svojim izgledom riješile operacijom. Maja Šuput povećala je grudi,a Stefani Hohnjec svoje je smanjila. Iako ju se prozivalo Marija Cvitanović estetske korekcije zasad nije priznala.

'Nisam za neke ekstremne zahvate, ali minimalne, zašto ne', rekla je.

U svijetu slavnih koji nemaju ništa protiv plastične kirurgije usamljena je ostala bivša manekenka Lana Pavić.

'Ne znam što bi rekla tim ljudima, il bi ih žalila ili im rekla da posjete psihijatra. Imam 29 godina, rodila sam dijete i ne želim izgledat kao izoperirana glupača', bila je oštra Lana.

Ono što je u Hollywoodu normalno već godinama uzima sve više maha i na hrvatskoj sceni. Hrvatima postaje gotovo najnormalnije da uz zubara i liječnika imaju i vlastitog plastičnog kirurga koji će vrlo lako izbrisati i najmanji nedostatak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju