Jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki svoj je status na Facebooku označila kao 'single', a njeni prijatelji pokušavaju otkriti je li to istina i hoće li Korina zaista Novu Godinu dočekati sama. Čini se kako se ljepotica zasitila braka s reperom Fredrom Starrom.


Nakon što je novinske stupce napunila izjavama o nasretnijem razdoblju svog života, Korina Longin se izgleda zasitila braka s reperom i glumcem Fredrom Starrom. 

Korina i Fredro vjenčali su se bez velike pompe prije četiri godine, a on ju je zaprosio minutu nakon upoznavanja.

Po mnogima najljepša Hrvatica i jedina koja je ostvarila svjetsku karijeru modela tek je nedavno hrvatskim medijima otkrila istinu o braku i privatnom životu. Naime, razlog zašto je prekinula šutnju je želja da stane na kraj svim zlobnim naklapanjima.

Korina i Fredro vjenčali su se bez velike pompe prije četiri godine, a on ju je zaprosio minutu nakon upoznavanja. Iako je to bila šala ona je nakon prve večeri provedene s njim znala kako je on taj. Vjenčanje se odigralo u tajnosti, a čak su i njezini najbliži prijatelji za radosnu vijest saznali na MySpaceu.

Izgleda kako su Internet servisi mjesto na kojima Korina komunicira s najbližima, pa nas neće začuditi ako je vijest o njezinom novom statusu istinita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju