Renee Zellweger glumit će i u trećem nastavku filma o Bridget Jones, samo će ovaj put debeljuškasta novinarki težiti majčinstvu, a ne muškarcima. Iako glumica voli glumiti Bridget, debljanje joj predstavlja problem zbog zdravstvenih problema

Za prvi nastavka Bridget Jones glumica Renee Zellweger je nabacila gotovo 15 kilograma.

Iako je tu kilažu znala nositi, odmah nakon snimanja podvrgnula se mukotrpnim treninzima ne bi li svoje tijelo vratila u staro stanje što prije.

Za nastavak serijala o šašavoj novinarki, Renee je opet dobila zadatak da nabaci koji kilogram, što je rezultiralo natečenim izgledom.

Čini se kako se za treći nastavak filma odbila igrati svojim zdravljem pa će za potrebe snimanja nositi posebno odijelo koje su nazvali  'masno odijelo'.

Liječnici su mi rekli da mogu umrijeti ako ponovno u kratkom periodu dobijem toliko kilograma, otkrila je Renee

Zbog velike muke koju je prošla prilikom skidanja kilograma nakon što je završila snimanje drugog nastavka fima o Bridget Jones Renee se ovaj put odlučila poslužiti trikovima.

Odjenut će odijelo koje će ju popuniti na pravim mjestima te tako zadovoljit potrebe svoje uloge, a zdravlje više neće dovoditi u opasnost.

'Totalno sam se uspaničila kad su mi liječnici rekli što mi se može dogoditi kad u tako kratkom periodu nabacim tolike kilograme, a potom ih izgubim.

Doslovno su me upozorili da bih mogla umrijeti. Kad sam morala smršavjeti, osjećala sam se kao da imam utege na leđima, bilo je grozno naporno ponovno početi vježbati ', potužila se glumica.

Glamurozna Renee Zellweger uživa u dosadi

Možda je problem i u njezinom privatnom životu. Glumica je u ljubavnoj vezi sa Bradleyem Cooperom, pa je možda i to razlog što želi izgledati lijepo i malo slobodnog vremena posvetiti ljubavnoj vezi, a ne napornim treninzima.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju