Noć vještica je omiljena među holivudskim klincima i njihovim roditeljima. Uz najljepši kostim važno je imati i veliku bundevu, a nju je najlakše odabrati na posebno pripremljenim sajmovima na kojima se za poznatu djecu i roditelje izlaže samo najbolje

Mama kojoj je obitelj na prvom mjestu je seksepilna Jessica Alba koja je oduzimanje daha muškarcima zamijenila roditeljskom ulogom. Odjevena u traperice s Honor u naručju bacila se u potragu za bundevom koja će njezinu obitelj štiti od zlih duhova u Noći vještica.

Pridružila joj se i dadilja obitelji Heidi Klum koja ove godine nije mogla taj posao obaviti sama jer je nedavno rodila svoje četvrto dijete. Za poseban ugođaj u noći vještica zato su se pobrinuli njezini sin Henry i kćerkica Leni koji su iskoristili priliku i uz kupnju bundeve neko vrijem proveli zaigrani u parku.

Pjevač grupe Red Hot Chilly Papers Anthony Kiedis je umjesto u potragu za bundevom svog sina Everlyja odveo na plažu. Tamo mu je pokazao kako se surfa na valovima, a od hladnog vjetra ga je zaštitio svojim toplim zagrljajem.

Maleni Levi McConaughey koji vrijeme, baš kao i njegov tata Matthew najradije provodi na plaži, umjesto bundeve u Noći vještica će uživati u društvu svojeg kućnog ljubimca, šarene papige. Koliko su dobri prijatelji dokazao je kada je s papigom na ramenu prošetao plažom. Sigurno joj je ispričao kako će uskoro dobiti brata ili sestricu jer je njegova majka Camilla Alves trudna.

Australska glumica Naomi Watts i njezin suprug Liev Schrieber će Noć vještica sa svoja dva sina provesti u New Yorku gdje dane provode u dugim šetnjama. Stariji sin vrijeme najradije provodi u tatinom naručju, dok drugi ljubimac obitelji veliki grad promatra iz svojih kolica.

Komičar i glumac Jack Black uvijek zna nasmijati svog sina, no strašno ga ljute paparazzi koji se miješaju u svaki njihov zajednički trenutak. Za razliku od njega pjevačica Gwen Stefani rado pozira u društvu svog drugog sina Zume. I dok tata Gavin Rossdale i Kingston biraju bundevu, mama i Zuma su ih odlučili pričekati u autu. Zuma je ipak još premali da bi bratu pomogao odabrati najljepšu bundevu.

Glumici Minnie Driver majčinstvo odlično pristaje, ona i njezin dječačić su potragu za bundevom prekinuli zbog igre u parku. Sretna mama zaista uživa u svakom trenutku, a koliko je sretna najbolje pokazuje osmijeh koji su paparazzi uhvatili iako se pokušala sakriti ispod trendy šešira.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju