Nakon gotovo 15 godina Sarah Jessica Parker i Hugh Grant zaigrali su ponovno u zajedničkom filmskom projektu. Zavodnik je oduševljenje glumicom pokazao i na crvenom tepihu

Na londonskoj premijeri filma 'Did You Hear about the Morgans?' Sarah Jessica Parker pojavila se u uskoj ružičastoj haljini koja joj je zbog svog uskog kroja zadavala prilično briga.

Kada je nije popravljala odostraga i spuštala što više ispod stražnjice, namještala ju je u području grudi bojeći se da ne pokaže više nego što je prvotno namjeravala. Uz haljinu je obula Charlotte Olympia platforme, sve omiljenije među celebrityjima na crvenim tepisima.

No, najupečatljiviji modni dodatak sigurno je bio čvrst zagrljaj Hugh Granta koji je osim znaka podrške sjajno poslužio i za zagrijavanje pomalo promrzle glumice.

Najupečatljiviji modni dodatak Sarah Jessice Parker sigurno je bio čvrst zagrljaj Hugh Granta

Ovo je prvi filmski susret britanskog zavodnika i njujorške glumice nakon 1996. kada su zajedno glumili u filmu 'Ekstremne mjere'.

Ovog puta na filmskog platnu glume bračni par koji suočen s nezadovoljstvom zajedničkog života razmišlja o rastavi.

No, budući da postaju svjedoci ubojstva postaju zaštićeni svjedoci koji moraju nastaviti zajednički život te se iz užurbanog New Yorka preseliti u mirni Wyoming.

Sarah Jessica Parker zažalila zbog snimanja 'Seksa i grada 2'

Sarah Jessica Parker na premijeru je stigla između snimanja novog filmskog nastavka 'Seks i grad'.

Modni uspjeh: Sarah Jessica Parker kao Carrie

Nedavno je izrazila žaljenje što se uopće upustila u taj projekt koji joj je ne ostavlja dovoljno vremena za obiteljski život te četveromjesečne blizanke Tabithu i Marion. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju