Ona je ponovno glamurozna i osvaja ulive New Yorka u vrtoglavim potpeticama. Faca je i dalje šarmantan, bogat i samo njezin. No, na život u visokim potpeticama utjecat će financijska kriza, a trudna Carrie će potražiti novog partnera...

Započelo je snimanje novog nastavka filma 'Seks i grad', a već na prvom setu Sarah Jessica Parker je privukla pažnju obožavatelja odjećom. Odjenula je kratku bijelu, no i prozirnu haljinu Halston Heritage koja je otkrila odličnu figuru 44-godišnje glumice.

Carrie se u dizajnerskim štiklama vratila na ulice New Yorka. Prvu scenu je snimila u zlatnim Pigalle cipelama Christiana Louboutina vrijednim tri tisuće dolara koje je upotpunila bijelom Chanel torbicom sa zlatnim kopčama, a za potrebe filma taj se dan presvukla tri puta.

Carrie zaista zna kako se vratiti na velika vrata, a u tome joj je pomogla stilistica filma Patricia Field.

Sarah Jessica Parker započela je snimanje deset tjedana nakon što je surogat majka rodila njezine blizanke Marion i Tabithu.

Sve četiri glavne glumice ponovno su na okupu, a nove avanture Sarah Jessice Parker koja glumi Carrie, Cynthie Nixon u ulozi odvjetnice Mirande Hobbs, Kristin Davis kao Charlotte York Goldenblatt i Kim Cattrall u ulozi uvijek spremne Samanthe Jones gledat ćemo u svibnju 2010.

Iako se detalji iz strogo čuvaju, zna se kako će brak Carrie i Face zapasti u probleme. Par koji nikada nije uživao u skladnoj vezi, iste će zavrzlame izgledat imati i u braku. Da ljubav nije dovoljna Carrie će također osjetiti kada se, zbog financijske krize naglo smanji i bogati bankovni račun njezinog supruga.

Šuška se i kako će ga ostaviti te nakon toga doznati da je trudna.

Kim Cattrall će u drugom nastavku ponovno postati ona stara, dobra Samantha koja uživa u svom single statusu nakon prekida veze s Smithom Jarrodom kojeg je glumio Jason Lewis.

'Samantha je slobodna i zabavnija nego ikada', potvrdila je Kim koja će između ostalog, svoj apetit za muškarcima zadovoljiti i Filipom Klevom koji je dobio ulogu u drugom nastavku filma koji svi željno iščekuju.

Nastavak 'Seksa i grada' u znaku krize

Seks i stan: Uredite dom po uzoru na slavne junakinje

Na audiciji održanoj za sporedne uloge prošlog se mjeseca u New Yorku okupilo 5 tisuća žena koje su čekale satima kako bi uhvatile priliku i postale dio 'Seksa i grada'.

Prvi nastavak filma je zaradio 412 milijuna dolara, a odlično ga je prihvatila publika i kritika. Isto se očekuje i od drugog...  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju