Nakon što je već 'odradila' šminku i potpetice, Suri je dobila zeleno svjetlo i za ispunjavanje svojih novih maštarija. Tata Tom koji svojoj kćerkici želi pružiti sve, priuštio joj je i repliku trkaćeg automobila

Glumac koji se i sam ljubitelj trkaćih automobila, pogotovo nakon snimanja filma 'Dani groma' u kojem je utjelovio vozača gromovite jurilice, bio je posebno ponosan kada je mala Suri pokazala oduševljenje prijenosom trka na televiziji.

'Suri je bila očarana automobilskim trkama, pa je Tom pomislio da bi bilo zabavno kupiti automobil u kojem se i sama može voziti', rekao je izvor za australski portal News.

Ljetno izdanje tvrdoglave suri Cruise

'Ako se Suri zaista zagrije za taj sport, Tom planira na svom privatnom posjedu u Los Angelesu postaviti trkaću stazu. Za sad će se voziti samo po dvorištu njihove vile', dodao je.

Nakon potpetica, Suri prešla i na šminku

Sve češći tračevi otkrili su da Katie i Tom rade na tome da dobiju još jedno dijete. 'Oboje, i Katie i Tom, silno žele brata ili sestru maloj Suri, a ne žele da bude prekasno. Iako bi Tom više volio sina, bio bi presretan i s djevojčicom', rekao je brbljavi izvor.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju