Mjuzikl 'Stara dobra vremena' je oduševio Zagrepčane koji su zajedno s glumcima dva sata pjevali hitove Novih Fosila. Željka Ogresta i Rajko Dujmić napravili su odličan posao

Neobičnu ljubavnu priču na daskama male dvorane Doma sportova je ispričao sjajan glumačko-plesački tim predvođen Sanjom Doležal koja je odigrala ulogu ravnateljice Tonke, Zrinkom Cvitešić, nadarenom mladom glazbenicom Anom, Markom Toljom, nestašnim i zaljubljenim Sašom.

Uloge milicajca Pere prihvatio se odličan Goran Navojec koji je zaljubljen u Milenu koju je utjelovila Ana Begić.

Dobru zabavu i smijeh osigurali su i Ivica Zadro, Ivica Vidović te Hana Hegedušić i Iva Visković. Publika većinom sastavljena od generacije koja dobro pamti 80-te, u koje je radnja i smještena, uživala je u dvosatnom spektaklu.

FOTO: Marko Tolja i Zrinka Cvitešić zaljubljeni par!

Blještavi mjuzikl redatelja Marija Kovača obiluje raznim efektima, a glumci su osigurali i povratak u Zagreb kakav je nekada bio.

Naporan rad i odličnu premijernu izvedbu publika je nagradila velikim pljeskom, a na pozornici su se uz glumce pojavili i glavni 'krivci'  Željka Ogresta i Rajko Dujmić te trudna Larisa Lipovac koja je osmislila pokrete i koreografiju. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju