Manekenka Gisele Bundchen medijima je otkrila kako razmišlja posjetiti Hrvatsku za koju je prvi put čula od Korine Login. Osim toga Gisele se sviđa što se kod nas uspješno mogu izbjeći paparazzi

Da su njezine japanke Ipanema popularne i u Hrvatskoj, supermodel Gisele Bundchen doznala je na partyju poslije tiskovne konferencije u Madridu.

Nakon što sam čula da bih na krstarenju Jadranom mogla izbjeći paparazze, definitivno sam počela razmišljati o Hrvatskoj kao o mjestu za miran obiteljski odmor

No, za Hrvatsku je prelijepa Gisele čula davno prije kada je kao mlada manekenka dijelila sobu sa Zadrankom Korinom Longin.

- Iz Hrvatske poznajem jednu manekenku duge crne kose s kojom sam dijelila sobu u New Yorku kao 16-godišnjakinja, na samom početku karijere, kazala je Gisele urednici Glorije Heleni Štahan.

- Korina Longin! Više se nikad poslije nismo vidjele, tako da nemam nikakvih vijesti o njoj, čak ne znam ni radi li još. No, sjećam se da je bila vrlo samouvjerena i ponosna na to što je iz Hrvatske, pa sam pomislila kako je to zemlja koju vrijedi posjetiti.

A nakon što sam čula da bih na krstarenju Jadranom mogla izbjeći paparazze, definitivno sam počela razmišljati o Hrvatskoj kao o mjestu za miran obiteljski odmor', otkrila je Gisele za Gloriju GLAM.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju