Žene koje se približavaju tridesetima ili su prekoračile tu dobnu crtu, vjerojatno će doživjeti promjenu svojih ambicije, pa bi se od 'zaposlene djevojke' vrlo lako mogle pretvoriti u nepopravljivo romantične Bridget Jones.

Do tridesete, čini se, žene će samo zanimati karijera i profesionalne ambicije, baš kao i Melani Griffith u 'Zaposlenoj djevojci'.

Dvije trećine ispitanih smatra da su tridesete krajnje vrijeme da osobni život i ljubav budu ispred karijere. Više od 90 posto ispitanih kazalo je kako su tridesete pravo vrijeme za brak

No, nakon tridesete, većina žena inspirirat će se nepopravljivo i beznadežno romantičnom Bridget Jones.

Prema istraživanjima, pronaći muškarca s kojim će se skrasiti, na vrhu je ljestvice prioriteta za dvije trećine žena rođenih 1979. godine. Ispitivanje je provedeno na uzorku od 1800 žena, a čak dvije trećine njih smatra kako su tridesete krajnje vrijeme da osobni život i ljubav budu ispred karijere.

Više od 90 posto ispitanih kazalo je kako su tridesete pravo vrijeme za brak, no zanimljivo, samo jedna od pet žena smatra kako će u tridesetoj biti privlačnije muškarcima.

Istraživanje je pokazalo kako su se stavovi žena u posljednjem desetljeću promijenila s obzirom na činjenicu da se sve više žena odlučilo na prvo dijete u kasnim tridesetima ili ranim četrdesetima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju