Kao zahvalu za sve što za nas rade u ovim kaotičnim i stresnim vremenima, zagrebački beauty studio La Rosa odlučio se lijepom gestom odužiti zdravstvenim djelatnicima u bolnicama.

Djelatnici u bolnicama za svoj rad posljednjih mjeseci zaslužuju naše najveće poštovanje i zahvalnost. To jest posao za koji su se oni školovali, ali bez obzira na to, svi smo svjesni toga koliko je trenutačna situacija i za njih teška, iscrpljujuća i neizvjesna.

U beauty studiju La Rosa odlučili su svoje slobodne nedjelje pokloniti djelatnicima bolnica

Kako bi im se odužili na neki način, u beauty studiju La Rosa odlučili su svoje slobodne nedjelje pokloniti upravo njima. U ovom zagrebačkom salonu liječnici, medicinske sestre i laboranti iz bolnica grada Zagreba svake nedjelje od 7 do 17 sati mogu doći na besplatno šišanje i frizuru. Gesta je to koja zaslužuje pohvalu, a iz La Rose nam kažu da im je ova prva radna nedjelja gotovo cijela popunjena.

Sa svoje dvije zaposlenice razgovarala sam što bismo mogle napraviti kako bismo dale neki doprinos trenutačnoj situaciji. Odlučile smo se da je nedjelja najprikladniji dan kada se možemo posvetiti zdravstvenim djelatnicima, kaže Marija Klepić, vlasnica beauty studija La Rosa. Kako im je nedjelja inače neradni dan, ovu odluku bilo je potrebno prijaviti kao humanitarni rad, dodaje Marija.

Za termine je potrebno naručiti se unaprijed, na broj telefona 01 5586 599 ili porukom preko Facebook stranice Beauty studio La Rosa. Za ovu nedjelju već imaju 11 narudžbi, a javili su se djelatnici bolnica Sveti Duh, Sestre milosrdnice i Merkur. Kod naručivanja potrebno je navesti odjel i bolnicu u kojoj je osoba zaposlena.

U studiju La Rosa besplatno šišanje i frizuru poklanjaju i starijim i nemoćnim osobama, također uz prethodnu najavu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju