Španjolska kraljica Letizia i njezin suprug kralj Felipe došli su na otvaranje izložbe u madridskoj Nacionalnoj knjižnici

Kraljica Letizia na glasu je kao jedna od najvrjednijih članica europskih kraljevskih obitelji. Redovito se pojavljuje na brojnim važnim društvenim događanjima u Španjolskoj ili pak posjećuje lokalne manifestacije.

'Španjolska kraljica Letizia došla je na otvaranje izložbe u madridskoj Nacionalnoj knjižnici.'

S posebnim zadovoljstvom često odlazi i na izložbe pa tako nije propustila ni otvaranje izložbe rukopisa sveučilišta Salamanca u madridskoj Nacionalnoj knjižnici.

Lijepa 44-ogodišnja kraljica uredila se za ovu prigodu i pokazala odjevnu kombinaciju u svom tradicionalno elegantnom stilu.

Sparila je bijelu svilenu košulju s crnom kožnatom "pencil" suknjom i salonkama u istoj boji. Kraljica Letizia poznata je po tome da u svoja modna izdanja često unosi razne odjevne komade i dodatke koji dosta odskaču od tradicionalnog "dress codea" kraljevskih obitelji. Jedan od takvih komada definitivno je i njezina kožnata suknja koju je donedavno bilo nemoguće vidjeti na kraljevnama.

Međutim, odabirom ove suknje nije iznenadila ni približno toliko koliko nošenjem prozirnih štikli od pleksiglasa na prvoj pričesti svoje kćeri Leonor.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju