Poznati brend Carpisa nastavlja s unaprjeđenjem ponude putnih torbi i razvojem novih, inovativnih materijala.

Nova Carpisa Gotech linija putnih torbi donosi revoluciju u svakom smislu riječi – od patentiranog materijala razvijenog u vlastitom Odjelu razvoja i istraživanja, preko inovativnog TSA sustava zaključavanja, do novih tkanina korištenih u unutrašnjosti.

'Materijal novih Carpisa putnih torbi jednako je otporan na grebanje i udarce koliko je lagan i izdržjiv'

Gotech je revolucionarni materijal u proizvodnji putnih torbi nastao kao rezultat redefiniranja inženjerskog procesa oblikovanja i proizvodnje putnih torbi. Kroz proces usavršavanja postojećih materijala koji se koriste u proizvodnji, ABS-a i polikarbonatnih vlakana, nastao je novi materijal višestruko otporan na grebanje i udarce, a ujedno jednako lagan i izdržljiv.

Nove Carpisa putne torbe dolaze u tri veličine, te su dostupne u crnoj, bijeloj i tamno sivoj boji, a srednji i najveći modeli opremljeni su posebnim TSA sistemom zaključavanja.

Unutrašnjost putnih torbi je osuvremenjena novim tkaninama i bojama, a novost je i poseban razdjelnik smješten na sredini – sve kako bi se maksimalno iskoristila zapremnina torbe.

Kotačići, također razvijeni u sklopu Carpisa proizvodnog pogona, dolaze u kontrastnim bojama te su gotovo bešumni. Uz svaku Gotech putnu torbu, kupac dobiva i dva rezervna kotačića, a postoji i mogućnost odabira između dostupnih boja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju