Novi hrvatski brend Little Miss Puu izbacio je na tržište personalizirane odjevne predmete za sve uzraste, koji predstavljaju osobu koja ih nosi


'Hello, I'm Klara' (Bok, ja sam Klara
) samo je jedan od mogućih natpisa na personaliziranom odjevnim predmetima hrvatskog brenda Little Miss Puu. Riječ je o odjevnoj liniji koja uključuje sve od bodija za male bebe do majica za sve uzraste napravljenih od najfinijeg pamuka.



'Jednostavnog dizajna, bijele majice i bodiji sa tiskom na crnoj podlozi u ovoj su priči kanal komunikacije te su bojama u potpunosti prilagođene najmanjim uzrastima. S obzirom da bebe od rođenja raspoznaju samo kontrastne boje, birane su samo crna i bijela boja,' otkriva Ivane Kelčec-Suhovec koja stoji iza novog brenda Little Miss Puu.

 

A photo posted by Little Miss Puu (@littlemisspuu) on


Osim personaliziranih majica, u ponudi ove tvrtke nalaze se i razni drugi proizvodi za djecu i odrasle, kao što su drvene kocke za igranje ili predmeti za obilježavanje važnih trenutaka u životima pojedinaca poput rođenja, krštenja, useljenja, vjenčanja i slično.

 

A photo posted by Little Miss Puu (@littlemisspuu) on


Majice i druge personalzirane predmete Little Miss Puu možete naručiti preko službenog Facebook profila ovog hrvatskog brenda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju