Na prvom Zadovoljna.hr Beautyfestu, u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb hotela, svi zaljubljenici u preparativnu kozmetiku imali su priliku isprobati razne proizvode za njegu kože. Među njima se našla i kozmetika Immortella u koju smo se zaljubili u trenu. Sa svojim specifičnim mirisom koji u sebi nosi ono najbolje od prirode i svilenkastom teksturom koju koža obožava, posebno nam se svidjela krema za područje oko očiju s bioretinolom.

Galerija Immortella Immortella Immortella +8 Immortella

Oči, kao ogledalo naše duše, otkrivaju najskrivenije tajne, najnježnije emocije, naše najdublje strasti i pravi su pokazatelj unutarnjeg sjaja svakog pojedinca i zbog toga bismo se o ovom osjetljivom području lica trebali brinuti s posebnom pažnjom. Rutina koja uključuje pravilnu brigu za područje oko očiju prvi je korak za postizanje mladenačkog izgleda s čijim ćemo rezultatima biti dugoročno zadovoljni.

Immortella Immortella Foto: Nova Studio

U užurbanom svijetu u kojem smo navikli na instantna rješenja, sve više žena prepoznaje da je njega kože dugoročna investicija te da nam je pritom priroda glavni saveznik koji ima toliko toga za ponuditi.

Mladenački pogled i zdravi sjaj kože tajna su privlačnog izgleda koji pršti samopouzdanjem

Inspirirana prirodom, ručno rađena kozmetika Immortella ne sadrži silikone, parabene, umjetne boje i mirise. U svojem sastavu krije čista eterična ulja, kao i hladno prešana biljna ulja među kojima kraljuje – smilje. Kako bismo upotpunili jutarnju i večernju rutinu kože i pravovremeno se brinuli za sva područja lica koja (s razlogom) zahtijevaju više pažnje, na prvom Zadovoljna.hr Beautyfestu Immortella je ponosno predstavila svoju inovativnu kremu za područje oko očiju s bioretinolom koja zaglađuje, posvjetljuje i hidrira.

Immortella Immortella Foto: Nova Studio

Uz prirodne sastojke, ova krema svilenkaste teksture zagladit će, posvijetliti i hidrirati područje oko očiju. Sadrži bioretinol, stabilnu i sigurnu prirodnu zamjenu za retinol, koji izravno djeluje na znakove starenja kože. Uz retinol, važan saveznik koji je apsolutno na našoj strani kad je u pitanju anti-age njega svakako je niacinamid. Osim što pomaže u očuvanju vlažnosti i jača kožnu barijeru, pomaže u sužavanju proširenih pora što rezultira glađom i ujednačenijom teksturom kože. Immortella krema za područje oko očiju obogaćena je s 4 % niacinamida koji će ovo osjetljivo područje našeg lica zaštititi od vanjskih utjecaja i pritom ujednačiti naš ten.

Pravilno nanošenje i dosljednost ključni su u postizanju željenih rezultata u njezi kože

Dosljednost u održavanju rutine njege kože ključna je za postizanje željenih rezultata jer je riječ o procesu koji zahtjeva trud, kao i određeno vrijeme, kako bismo bili zadovoljni postignutim rezultatima. Immortella kremu za područje oko očiju možete nježno umasirati u kožu laganim tapkanjem ujutro i navečer, a osim što će ubrzo postati vaš glavni saveznik s kojim ćete izbrisati umor i bore s lica, bit će i odlična podloga za make-up s kojim dodatno možete osvježiti svoj pogled.

Immortella Immortella Foto: Nova Studio

Prirodna kozmetika postala je istinska vodilja prema blistavoj koži, očuvanju okoliša i duhovnoj ravnoteži. Uz okoloočnu Immortella kremu upotpunite svoju rutinu i uživajte u moćnim sastojcima prirode kojima, uz puno povjerenje, možete prepustiti ono najdragocjenije – svoju kožu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju