Ana Marija Asanović je nogometnu loptu uz koju je odrasla zamijenila modom. Kći nogometnog trenera studira dizajn na prestižnom Istituto Marangoni, a svoj talent pokazuje na modnom igralištu

Baš svi znaju tko je njezin tata, trener hrvatske nogometne reprezentacije Aljoša Asanović, no malo tko zna da je Ana marija među rijetkima primljena na prestižni fakultet za modni dizajn.

U svijetu postoje samo tri takva instituta u Milanu, Parizu i Londonu. Ana Marija Asanović odabrala je Milano iako nije znala ni riječ talijanskog. Odluka je ustvari bila mamina, pa je Ana Marija popustila kako bi bila bliže obitelji.

Institut Marangoni je prestižni fakultet za modni dizajn koji polaznicima osigurava posao u velikim firmama tako da ćemo nakon završenog studija njezine modele vjerojatno gledati na svjetskim modnim pistama.

Ana Marija je priznala kako nije uvijek bilo glamurozno biti kći poznatog nogometaša. Živjela je u Italij, Španjolskoj, Francuskoj, Engleskoj, Austriji i Grčkoj, a zbog čestih seljenja bilo je teško održavati prijateljstva.

Otkrila je i kako je tata strog kada su u pitanju dečki jer je ona njegova mala princeza, no bez obzira što je odrasla u kući u kojoj je glavna tema nogomet Ana Marija, kao ni mnoge njezine vršnjakinje koje zanima moda, ne zna što je zaleđe.

Na pitanje tko daje bolji džeparac, uz osmijeh je odgovorila - tata.

'On daje, a ja primam' rekla je dvadesetogodišnja buduća dizajnerica.

Danas uživa u Milanu gdje studira ono što voli, a njezini roditelji su sretni jer je blizu kući. 

Više na stranici Red Carpet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju