Službeno najljepša žena svijeta odlučila je promijeniti boju kosu i iz brinete se pretvorila u crnku. Angelini sve pristaje odlično pa tako i s izrazito tamnom kosom izgleda prekrasno, no taj izgled neće zadržati dugo jer je za promjenu kriva filmska uloga

Tajna Angelininog dobrog izgleda je u velikom broju djece koji je uveseljavaju svakog jutra, a da je tako potvrdila je i vijest kako je lijepa glumica ponovno trudna te usprkos tome što ćeka četvrto biološko dijete želi posvojiti još jednog mališana.

Usprkos silnim majčinski obavezama i dijetama kojima se podvrgava u posljednje vrijeme supruga Brada Pitta izgleda odlično.

Najljepšoj ženi svijeta svaka promjena odlično pristaje, a s crnom perikom izgleda atraktivno.

Za potrebe snimanja filma pretvorila se u atraktivnu crnku i to uz pomoć perike. Nakon niza scena prepunih akcije Angelina je vratila svoj prirodni izgled.

Film 'Salt' u kojem igra CIA agenticu glumicu je prvo pretvorio u plavušu, a sada i u crnku.

I dok zaposlena majka provodi dane na snimanju u New Yorku brigu o šestero djece je u potpunosti preuzeo Brad Pitt. Izvori tvrde kako je njihova veza, usprkos nedavnim glasinama, još uvijek na klimavim nogama i to zbog Angelinine velike želje da pod svaku cijenu posvoji još jedno dijete.

Angelina Jolie je ponovno trudna

Angelina želi odgajati dijete s vlastitim bratom

Brad je pak predložio da bi bilo bolje kada bi se oboje posvetili odgoju svoje velike obitelji i u miru dočekali rođenje sedmog člana.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju