Brak Angeline i Brada Pitta možda i jest u krizi, ali humanitarno djelovanje poznatog dvojca ne mogu zaustaviti tračevi niti međusobne nesuglasice. Njihov najnoviji dobročiniteljski angažman je dizajniranje nakita

Fotografske kamere Brada i Angelinu sve češće bilježe kao par koji je svakim danom sve udaljeniji i zabrinutiji. Možda ćemo zaista uskoro čitati o razlazu zlatnog para, no do službenog priopćenja oni se i dalje drže i rade zajedno.

Tome u prilog govori i njihov novi zajednički pothvat dizajniranja nakita. Kolekciju će izraditi renomirani draguljar Asprey, a sav prihod zarađen prodajom odlazi u humanitarne svrhe.

Angelina sama usvaja dijete iz Azije

Oni koji će kupiti nakit koji je prvenstveno zamišljen kao poklon za novorođenčad, novac će uložiti u udrugu 'Education Partnership for Children of Conflict' posvećenu zbrinjavanju djece ugroženih ratom i prirodnim nepogodama.

Oni koji će kupiti nakit koji je prvenstveno zamišljen kao poklon za novorođenčad, novac će uložiti u humanitarnu udrugu

Najjeftiniji komad je srebrna žlica čija cijena iznosi 525 dolara.
Linija nakita zove se 'The Protector', a zaštitni znak je zmija. Upravo ovog reptila izabrala je Angelina vezana uz njegov simbol zaštite za koji je bila vezana prstenom u obliku zmije za vrijeme prve trudnoće s Shiloh.

Brad i Angelina u zajedničkom šopingu

'Ta djeca više od svega trebaju sigurno mjesto gdje će zaliječiti svoje rane, i mjesto gdje će učiti povezivati se s ljudima i naučiti miriti. Podržavati takvo mjesto je ulaganje u budućnost. Njihovo se obrazovanje često zanemaruje te čak deset milijuna djece koja žive u sukobom zahvaćenim područjima ne pohađaju školu' rekla je Angelina objašnjavajući svoj humanitarni angažman.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju