Dok se ujutro ustajete i pokušate na vrijeme spremiti djecu za vrtić i školu, a sebe za posao, ostaje vam vrlo malo vremena za postizanje glamuroznog izgleda. No, postoje načini pomoću kojih možete izgledati fantastično. Dovoljno je samo znati pametne trikove

Kupite make-up koji ima više funkcija

Tražite za proizvode koji imaju više funkcija. Primjerice, odaberite maskaru koja istovremeno produljuje i uvija trepavice kao se ne biste trebali zamarati s uvijačem trepavica. Dobar su izbor i kremasta rumenila koja služe i kao sjajilo i sjenilo za oči.

Koristite kapi za oči

Najbolja tajna ljepote su kapi za oči koje izbjeljuju bjeloočnice i to bez obzira jeste li ostali dulje na poslu ili iza sebe imate nepospavanu noć. Uz pomoć dvije tri kapi izgledat ćete svježe poput tratinčice.

Iskušajte olovke za nokte ili lak koji se brzo suši

Ukoliko želite imati sjajne nokte pronađite nove olovke u neutralnim bojama. One su suše u samo nekoliko sekundi, no dobar su izbor i lakovi u pastelnim bojama koji se također brzo suše.

Magnetska privlačnost

Shvatite to doslovno. Kako bi vaše sitnice bile na mjestu poput iglica, ziherica, končića i drugih sitnica za hitne popravke odjeće, uzmite veliki magnet i na njega prislonite sve sitnice. Tako ćete ih uvijek imati pri ruci.

Tonirana krema umjesto tekućeg pudera

Tonirana krema ima tri zadaće: Prekrit će eventualne nepravilnosti na vašem licu, hidratizirati i istovremeno zaštititi od sunca. Pronađite proizvod sa svjetlosnim česticama koji će odbijati svjetlosti i osvježiti vaše lice.

Obojite vaše trepavice

To je izuzetno pametna stvar koju možete učiniti jednom mjesečno i nije skupo. Umjesto svakodnevnog nanošenja maskare imat ćete uvijek našminkane oči i više vremena za ostale stvari.

Oblikujte vaše obrve

Neka to umjesto vas učini profesionalac. Pravilno oblikovane obrve mogu učiniti čuda za izgled vašeg lica, a ukoliko su prilagođene vašim očima, izgledat ćete godinama mlađe. Obrve su zaista vrlo važne!

Make-up u torbici

U vašoj torbici ponesite ekstra make up. Bit će dovoljno samo nekoliko stvari poput maskare, kapi za oči i rumenila. Tako ćete uvijek moći obnoviti šminku.

Isperite kosu hladnom vodom

Mrzite svoju kosu koja izgleda kao gnijezdo ujutro kada se probudite. Posljednje vrije minute pustite hladnu vodu. Lakše ćete je raščešljati i vaša će kosa imati više sjaja. Ukoliko to dozvoljavaju vremenski uvjeti, prosušite vašu kosu hladnim zrakom.

Krema prije spavanja

Dobro znate da prije spavanja treba očistiti lice, no trebate ga i dobro hidratizirati. Ukoliko ste umorni, nanesite hranjivu kremu. Vaše lice će vam ujutro biti zahvalno.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju