Osim što su vječni te navodno i najbolji ženini prijatelji, dijamanti su i 'must-have' detalj na dodjeli Oscara. Niti sutrašnja oskarovska večer neće biti iznimka - glumačke zvijezde s A-liste već su obavili šoping kod poznatog draguljara slavnih Martina Katza.

Na nedjeljnom će crvenom tepihu ispred Kodak Theatrea u Los Angelesu, zvijezde defilirati u Katzovim narukvicama, a ogrlicama, naušnicama... Slavni draguljar, čija trgovina na Beverly Hillsu skriva dijamante u ukupnoj vrijednosti od gotovo sto milijuna dolara, ne želi govoriti o imenima, no svojim se proizvodima voli pohvaliti.

'Mogu samo reći da će se u nedjelju crvenim tepihu prošetati i moja 240-karatna, crno-bijela dijamantna ogrlica u vrijednosti dva milijuna dolara', rekao je Katz.

Ove je godine Martin Katz slavne već ukrašavao dijamantima. Tako se glumica Kristin Scott Thomas na dodjeli Zlatnog globusa pojavila s 200 tisuća dolara vrijednim grošem, a ništa manje vrijednu narukvicu nosila je na Screen Actors nagradi Freida Pinto, zvijezda filma 'Slumdog Millionaire'.

Martin Katz ipak je otkrio jedno ime - Hugh Jackman nosit će na dodjeli Oscara njegove manšete i iglu za kravatu.

Katz ima i 'ljutog suparnika'. Draguljar Harry Winston, koji svoju radnju ima na Beverly Hillsu nedaleko od Katzove, već godinama svoje dijamante stavlja na Annu Hathaway i Angelinu Jolie.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju