I dok u siječnju ljubitelji modernog odijevanja uživaju na skijanju ili su otputovali u toplije karjeve za Fashion Gurua je to sezona kiselih krastavaca. Ipak, tu su Sunčica Lalić, Lana Banely i Zrinka Cvitešić!

Sunčicu Lalić i njezinog dragog nismo vidjeli već dugo jer su bili na porodiljnom, no kada su se pokazali Fashion Guru je ostao iznenađen i to ugodno. Mlada majka i dalje izgleda poput porculanske lutke, no popunila se nekoliko kilograma i to u poprsju što joj odlično stoji. Dragan Jurilj nije odustao od crno bijele kombinacije, no mnogi bi mogli uzimati modne savjete od njega.

Lana Banely po sudu Fashion Guru stalno skače od sportaša do sportaša, pokušava biti glamurozna i rijetko griješi, no ovaj puta je uz odličnu haljinu odjenula čizmice za plac ili šetnju kućnog ljubimca. Za zelenu haljinicu nisu nikako!

Fetiš Anice Dobrić su cipele, no osim toga ona voli i ružnu odjeću. Kao modni dodatak uzela je Igora Hajdarhodžića i pripremila pravi setradni čušpajz.

Dok je trajala ljubavna saga Zrinke Cvitešić i Hrvoja Rupčića ona je izgledala odlično jer da je bila odjevena kao inaće uz svoju plavu ofucanu kosu Hrvojeva žena se ne bi trebala bojati.

Fashion Guru je zavirio i u torbe zvijezda koje su krenula na skijanje i provjerio tko je sve nosio markirane jakne i perje, atko stvarno zna skijati!

Više u Red Carpetu.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju