Modno događanje Dove.fashion.hr ove godine osim preseljenja u zagreb donosi još neke novitete. U prvim redovima n arevijama neće se gurati oni koji žele biti viđeni, već istinski zaljubljenici u modu

DOVE.FASHION.HR može se pohvaliti elitnom postavom dizajnerskih imena kao što su Branka Donassy, Ksenija Vrbanić za XD Xenia Design, Ivica Klarić, Robert Sever, I-GLE, Igor Galaš, Ivana Barača, Zoran Mrvoš, Ivona Martinko, Stjepan Čuka i Ana Maria Ricov. I baš su oni ti koji će na revije sami pozivati goste. To je standard u svijetu i na svim velikim i važnim revijama. Tako će na revijama koje će se prikazati u sklopu Fashion.hr-a  sjediti oni koje moda zaista zanima.

Nakon suradnje s fotografkinjom Marom Milin, image kampanju za sezonu proljeće-ljeto 2010. potpisuje studio Decker & Kutić dok je za video već tradicionalno zaslužan nagrađivani Vanja Vascarac.

Kao zaštitno lice kampanje za sezonu proljeće-ljeto 2010. pojavljuje se Tatjana Galić, manekenka zagrebačke agencije Midikenn. Tatjana je dosada snimila zavidan broj modnih editorijala u međunarodnim modnim magazinima kao što su 'Tank', 'Glamour', 'Skin' i 'Vogue Sposa', također je sudjelovala na Londonskom tjednu mode gdje je nosila revije među kojima se ističu Adidas by Stella McCartney i Manisha Arora.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju