Mlada koža je ono čemu teži svaka žena bez obzira na dob, a danas u doba botoksa teško je odoljeti proizvodima koji obećavaju peglanje bora. Ipak, stručnjaci tvrde kako cijena uvijek ne definira i kvalitetu

Kada je u pitanju dekorativna kozmetika koju koristimo kako bi zablistali i uljepšali se poznati vizažist tomo Vrban tvrdi kako cijena nije garancija da ćete dobiti proizvod koji vam u tom trenutku treba.

'Jeftinij brendovi ponekad imaju puno bolje proizvode od onih skupljih', kaže Tomo Vrban.

Izbor make upa je individualan, no dobro je znati kako se isplati uložiti u dobar puder, a treba pripaziti i prilikom izbora ruža jer uvijek završi u nečijim ustima - vašim ili partnerovim.

Kod sjenila su najveći problem alergije, a najčešće ih izazivaju on au ljubičastoj boji. Zbog toga je najbolje isprobati sjenilo uz pomoć testera te zatim odlučiti o kupovini.

Kakve kreme koriste dermatolozi?

'Ljudi znaju dobiti alergije na skupe proizvode koje zatim moraju baciti. Moj savjet je da je uvijek bolje uložiti u dobru masažu licu', tvrdi Tomo.

No ipak to ne spriječava poznate Hrvate da posegnu duboko u džep kako bi nabavili određeni proizvod. Marko Grubnić priznaje kako je za losion za tijelo potrošio tisuću kuna, dok je Tomo Vrban za proizvod izdvojio čak tri tisuće kuna, no nije mu odgovarao.

Stručnjaci se pak slažu u jednom, proizvod koji zaslužuje posebnu pažnju je boja za kosu. ispitivanje tog proizvoda je izuzetno skupo pa prilikom odabira treba posegnuti za renomiranim proizvođačima.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju