Ušli smo u znak Blizanaca te smo potražili tipičnu predstavnicu tog znaka kako bismo izradili njezin modni horoskop.

Ovoga puta smo se odlučili za Natašu Kirn, bivšu odabranicu Muškarca iz snova. Za oblikovanje naše osobnosti odgovorna su tri čimbenika: genetika, okolina i astrologija. 

Kao što je to slučaj kod genetskog naslijeđa, koje smo naslijedili od roditelja i njihovih predaka, kod odgoja i šire okoline, tako i astrologija utječe na oblikovanje naše osobnosti. Astrologija utječe i na naš modni ukus te stil odijevanja. Ovoga puta smo pod astrološko modno povećalo stavili Playboyevu djevojku Natašu Kirn koja je po horoskopu Blizanac.

Nataša Kirn je tipična Blizanka koja prati modne trendove. Voli ekstravagantnu odjeću iako uglavnom nosi sportsku eleganciju jer se u tome najbolje osjeća. Mi smo u astrološkom modnom ''ispitivanju'' dodatno provjerili koliko je Playboyeva djevojka zapravo modni Blizanac. 

Nataša, za Blizance je tipično da u svijetu mode vrlo rado eksperimentiraju, brzo mijenjaju stilove odijevanja, a zapravo im brzo dosade. Vrijedi li to i za tebe? 

Vrijedi. Istina je da mi stvari brzo dosade, to vrijedi i za odjeću koju kupim i neko vrijeme rado nosim, a onda mi brzo dosadi. Ali može mi se za neko vrijeme opet svidjeti. 

Svidi li ti se u jednom trenutku jedan komad odjeće, dok te u sljedećem trenutku osvoji sasvim neki drugi? 

To mi se često događa. U jednom trenutku odjenem neku stvar koja mi se zaista sviđa, dok mi se, na primjer, već sljedeći dan taj isti komad odjeće prestane sviđati. 

Blizanci su nepredvidljivi i obožavaju promjene. Ta ih kombinacija može voditi u iznenadne promjene vanjskog izgleda. Može li se tebi dogoditi da se preko noći odlučiš za potpuno drukčiju frizuru u potpuno drugoj boji? 

Da, svakako se i meni događa da se odjednom odlučim za promjenu svog izgleda. Ali to neće biti preko noći, to se može dogoditi u roku od nekoliko sati!!! Ali za veće pothvate kao što su promjena boje kose ili drastično šišanje ipak razmislim barem preko noći. 

Blizanci su vrlo nagli i površni. Kakva si ti kad se uputiš u modni shopping? Odlučiš li se prebrzo za kupnju? 

Definitivno spadam među nagle Blizance. Zato su i moji modni shoppinzi brzi i nagli. Često mi se događa da sva oduševljena kupim komad odjeće koji poslije i ne nosim.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju