Uz glamurozni editorijal u kojem je inače ležerna Jennifer Garner pokazala svoje novo lice, glumica je otkrila kako se osjećala u trudnoći te kako se u potpunsoti prepustila ljepotama majčinstva

Gotovo godinu dana nakon rođenja druge kćeri Seraphine Rose, Jennifer Garner zamijenila je svoj do krajnjih granica ležeran stil s glamuroznim kreacijama klasičnog Chanela i zavodljivog Lanvina.

I novom broju časopisa 'W' imidž glamurozne filmske dive iz 40-ih godina mladu glumicu učinio je gotovo neprepoznatljivom.

U intrevjuu u kojem je iskreno progovorila od trudnoći i periodu koji je uslijedio nakon nje, Jennifer je priznala kako je tijekom trudničkog perioda bila jako nesigurna u svoj izgled.

'Bila sam tako debela, golema i ružna u psećem kostimu na koji me nagovorila kćer Violet. I naravno da je ispred mjesta gdje se održavala zabava za Noć vještica bio veliki broj paparazza koji su me takvu groznu i usnimili' prisjetila se jedne od neugodnijih epizoda 37 godina stara glumica.

Bila sam tako debela, golema i ružna u psećem kostimu na koji me nagovorila kćer Violet

Nakon poroda počela je polako, ali zdravo gubiti kilograme. Glumica koja je u braku s Benom Affleckom tvrdi da uživa u običnom danu jedne majke.

'Ujutro se ustanem i nahranim djecu. Violet odvezem u školu, dok se sa Seraphinom igram dok nije vrijeme za jednu turu spavanja. Zatim krenem u nabavku, Violet pokupim iz škole i pripremam ručak. Nakon toga je red igranja i pisanje zadaće sa starijom kćerkom, te naposljetku večera' otkrila je svoj dan Jennifer.

Jennifer Garner pokazala kćer Seraphinu

Jednako tako, sama priprema hranu za svoju jednogodišnju kćer.

Sablasno mršavi izgled Jennifer Garner

'Jedno sam vrijeme mislila kako mi je puno jednostavnije jednostavno dati joj teglicu s kašicom. Ali, onda s druge strane nije potrebno niti pola sata da pripremim zdravi obrok koji onda mogu i zamrznuti' dodala je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju