Britanska glumica Keira Knightley pronašla je način kako doskočiti krizi koju, bez obzira na debeli bankovni račun i ona osjeća. Umjesto da kupuje skupe dizajnerske cipele ona ih - posuđuje!

Zvijezda filmova Pirati s Kariba poznata po glamuroznoj odjeći u kojoj se pojavljuje na raznim događanjima priznala je kako je odustala od navike na koju je trošila puno novaca i prilagodila se krizi koja se osjeća u cijelom svijetu.

Umjesto da ih kupujem, posuđujem cipele slavnih dizajnera, rekla je Keira koja priznaje kako su joj visoke potpetice fetiš.

'Umjesto da ih kupujem, posuđujem cipele slavnih dizajnera', rekla je Keira koja priznaje kako su joj visoke potpetice fetiš.

Glumica koaj je vrlo mlada počela zarađivati velike novčane iznose najviše je trošila na cipele, no tvrdi kako već dugo nije kupila niti jedan par.

Keira i Olga zaljubljene u visoku modu!

'Posuđujem cipele koje mi se sviđaju na jedan dan, a navečer ih vraćam dizajnerina', pojasnila je Keira koja na taj način uživa u životu na visokoj nozi, a pritom i štedi novac.

Britanska ljepotica otkrila je i kako joj za oko zapinju samo muškarci koji imaju dobar ukus kad su u pitanju cipele. Tvrdi kako su joj muškarci u dobrim cipelame posebno seksi.

'Sviđaju mi se dečki s kojima mogu razgovarati, koji me znaju nasmijati, ali i koji imaju dobar ukus kad su u pitanju cipele', rekla je Keira uz smješak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju