Britanska pjevačica Lily Allen postala je novo zaštitno lice Chanelovih torbi čime je uspješno spojila strast i posao. Lily naime gotovo nikada nije nosila nijednu torbu osim Chanelovih, zbog čega je, između ostalog, pozvao sam Lagerfeld

Strast može postati itekako unosna, a to pokazuje i britanska pjevačica Lily Allen koja je postala novo lice za torbe kuće Chanel.

Lily je poznata kao strastvena kolekcionarka Chanelovih torbi, a gotovo je se ni ne može vidjeti u javnosti s torbom nekog drugog branda

Pjevačica je naime poznata kao strastvena kolekcionarka Chanelovih torbi, a gotovo je se ni ne može vidjeti u javnosti s torbom nekog drugog branda.

Ima ih na desetine, a najdraži je njezin model sada već kultni 2.55. Osim toga, pjevačica redovito posjećuje revije Chanela, a njezin ormar popunjen je upravo modelima te kuće.

Zbog toga je i pozvao sam Karl Lagerfeld koji je Lily opisao kao vrlo zabavnu djevojku, te je angažirao za predstojeću modnu kampanju za Chanelove torbe.

No, slavni je Karl otišao i korak dalje, te je Lily prozvao i svojom novom modnom muzom.

Lily će već idućeg tjedna snimiti kampanju za kolekciju torbica za sezonu jesen/zima 2009., a snimanje će se održati u Londonu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju