Da, da i to se zna dogoditi. Nakon što su stavile implantate i izgubile na težini, mnogi celebrityji s A -liste odlučili su se za manje silikone. Od Victorije Beckham, pa do Pamele Anderson. Lista je podulja...

Mnoge su se žene odlučile na kirurško povećanje grudi da bi tek kasnije uvidjele da su one i opterećenje. Osim što znaju imati bolove u leđima, veliki implantati ne odgovaraju svim fizičkim konstitucijama žena, a ograničavaju i fizičku aktivnost

Kada se britanska starleta Jordan odlučila na operaciju grudi, nije ni slutila da će ih biti nekoliko. Nakon dva pokušaja i impozantnih košarica F, Jordan se odlučila na novi zahvat i nešto manje implantae.

Operaciju je obavila u Los Angelesu, a njezin su primjer slijedile mnogi celebrityji. Umjesto ponešto neprirodnih implatata, odlučili su se za nježnije varijante.

Kerry Katona obavila je svoj zahvat u Engleskoj i D košaricu smanjila na prpošnu C košaricu.

Stručnjaci tvrde kako bi veličina implantata trebala odgovarati fizičkoj konstituciji žene i njezinoj dobi

Victoria Beckham također je ponovno otišla pod nož, no ne samo kako bi smanjila, nego i korigirala izgled njezinih grudi koje su doslovce otišle pod nos. Osim toga Victoria je izgubila na kilaži, pa njezinoj dječačkoj figuri velike i razdvojene grudi nisu pristajale.

Jedan od vodećih plastičnih kirurga dr Alex Karidis upoznat je s mnogo slučajeva žena koje su se odlučile na smanjenje grudi, odnosno vađenje implantata.


- Mnoge su se žene odlučile na kirurško povećanje grudi da bi tek kasnije uvidjele da su one i opterećenje. Osim što znaju imati bolove u leđima, veliki implantati ne odgovaraju svim fizičkim konstitucijama žena, a ograničavaju i fizičku aktivnost.

Osim navedenih, svoje je grudi i smanjila Pamela Anderson koja je nakon što je zakoračila u četrdesete smanjila grudi. To je učinila i zvijezda Beverly Hillsa Tori Spelling, no stručnjaci smatraju kako bi Tori, kao i Victoria Beckham trebala poraditi i na njihovom 'dizajnu'.

U svakom slučaju, dr Karidis tvrdi kako bi velilina implantata u svakom slučaju trebala odgovarati konstituciji, ali i dobi žene.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju