Liz Hurley očitala je lekciju seksi Sharon Stone koja je za dobrotvornu večeru ponovno odjenula crnu haljinu s visokim izrezom. Elegantna Liz koja se odlučila za svijetloplavu haljinu i vrlo lako bi mogla postati najelegantnija dama Cannesa

 

Liz Hurley bila je oličenje holivudskog glamoura kada se pojavila na dobrotvornoj večeri za pomoć oboljelima od AIDS-a.

43. godišnja Britanka odlučila se za svijetloplavu haljinu bez naramenica ležernog kroja koja je ipak decentno naglasila njezinu figuru i time, barem prema sudu modne javnosti, potpuno zasjenila oskudno odjevenu Sharon Stone.

51. godišnja glumica i ovoga puta nije željela ništa ostaviti mašti odjenuvši crnu haljinu s visokim izrezom koja je jasno pokazivala Sharonine dobro oblikovane noge.

Glumica Diane Kruger se pak odlučila za bijelu coctail haljinu s naglašenom crnom mašnom, a u kratkoj haljini pojavila se i češka manekenka Eva Herzigova koja je odjenula haljinicu vatreno crvene boje.

Robin Wright Penn se pojavila u pomalo blijedom izdanju u haljini boje zemlje, dok je zanosna Dita Von Tees bila vjerna svom stilu.

Savršene obline Sharon i Angeline

Na dobrotvornoj večeri pjevala je Annie Lennox koja se toliko često i ne pojavljuje u javnosti, a za večer u Cannesu odabrala je plavu haljinu inspiriranu kineskim nošnjama uz koju je nosila duge rukavice.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju