Nakon sivila koje je vladalo Bijelom kućom, Michelle Obama je u svoj novi dom unijela istančan stil kakav Amerikanci nisu vidjeli od Jackie Kennedy. Iako prva dama najviše voli mlade dizajnere koje nosi vrlo progresivno nije rijetkost vidjeti Michelle u krpicama od samo sto dolara

Michelle Obama je u 100 dana proslavila cijelu generaciju američkih kreatora, a jedina prava konkurencija u svijetu politike joj je Carla Bruni.

Prva dama ne može izbjeći naslovnice, postala je najpoželjnije lice, a tamo gdje su nekada vladale manekenke i glumice, sada je Michelle Obama.

Ugostila ju je i britanska kraljica, pokazala nam je kako je spretna u vrtlarenju, otkrila je i svoje kulinarske tajne, a odlično se snalazi i s novim kućnim ljubimcem psićem Boom.

Michelle je dobila i voštanu figuru, a proizvode se i lutkice s njezinim likom.

Prve dame koje se razumiju u modu

Modni rat Michelle Obame i Carle Bruni

U ovih 100 dana znamo gotovo svaki korak jedne od najutjecajnijih žena svijeta koja uspjehe niže već godinama. Još 2006. uvrstili su je među 25 žena koje inspiriraju, 2007. našla se između 10 najbolje odjevenih ljudi na svijetu.

Iste godine dodijeljeno joj je i 58. mjesto na popisu stotinu najutjecajnijih harvardskih studenata.

Prošle je godine ponovno osvanula na popisu najbolje odjevenih žena.

Iako je važniji njezin ozbiljan doprinos dok obavlja funkciju prve dame sudeći po prvih 100 dana, mediji će se zasigurno i dalje baviti njezinim smislom za modu. Jer sve što se svidi Michelle Obami jednostavno postaje hit.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju