Osvojila je srce glumca s holivudske A liste te je proglašena naslijednicom Elle MacPherson. Miranda Kerr poznata je i kao anđeo Victorie Secret, a nove fotografije koje je snimila u izazovnom donjem rublju pred mnogima su opravdale Orlanda Blooma koji ju je zaprosio dva puta

Iako njihova veza nije na klimavim nogama, Miranda se izgleda ne želi udati, a Orlando Bloom pod svaku cijenu želi takvu ljepoticu samo za sebe.

Senzualna i erotična potpuno gola Miranda Kerr

Djevojka koja je rodnu Australiju zamijenila skupim holivudskim brežuljcima sve je popularnija kao model, a njezine obline su izuzetno tražene.

Svaki model sanja o tome da postane zaštitno lice Victorie Secret, a njoj je to i uspjelo. Miranda je snimila niz fotografija za novu, vrlo izazovnu kolekciju donjeg rublja od satena. 

Ipak, izgleda da joj u privatnom životu ne cvjetaju ruže. Nakon što se dva puta odbila udati za njega, Orlando je 26-godišnjem modelu dao ultimatum.

Njegove su želje jasne i želi svoju djevojku odvesti pred oltar. Prvi put ju je zaprosio prošle godine u New Yorku, a prosidbu je ponovio ove godine u Sydneyju.

Miranda smatra kako je premlada za brak!

Orlando će ponovo pokušati ovog ljeta, a ukoliko Miranda opet kaže 'ne' to će biti kraj njihovoj vezi.

Ovih dana Miranda i Orlando bili su žrtve provalnika koji su iz njihovog holivudskog doma odnijeli kolekciju skupih satova u vrijednosti od 150 tisuća dolara i gotovinu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju