Voditeljica Nove TV, Mirna Maras istinski je filmofil, pa je među prvima pogledala 'Tajni snovi jedne šopingholičarke'. Za nas je Mirna dala usporedbu s junakinjama 'Seksa i grada' i otkrila odlazi li zbog odjeće u minus. VIDEO trailer filma!

Lijepa voditeljica Nove TV Mirna Maras već je odavno pročitala sve nastavke romana o šopingholičarki, a među prvima je pogledala i film 'Tajni snovi jedne šopingholičarke'.

O stilu filmske šopingholičarke...

- Moram priznati da sam imala potpuno drugačiju viziju glavne junakinje. Pročitala sam knjige i stvorila svoj lik šopingholičarke, pa mi se filmski lik nije previše svidio. Znam da je za kostimografiju bila zadužena Patricia Field koja je radila i 'Seksa i grad', ali ovoga puta je promašila, misli Mirna.

- Ne sviđa mi se styling šopingholičarke. Izgleda mi ne prekičasto, ne vidim neku zaokruženu modnu priču, nije previše ženstveno, a ni elegantno.

Usporedba sa 'Seksom i gradom'

Odjeća mi izgleda kao posuđena, skupljena zbrda zdola... Više mi se svidjela njezina suparnica u filmu i mislim da je Patricia Field nju odjenula onako kako je trebala stilizirati glavnu junakinju, pojasnila je Mirna i dodala kako je 'Seks i grad' predstavio vrhunsku modu.

- Styling junakinja u 'Seksu i gradu' je nešto posve drugačije i doista se ta dva stila ne mogu usporediti. Sve četiri glumice su bile odlične, a svaka ima neku svoju priču i stil. Savršeno!

Jesam li šopingholičarka?

- Šopingholičarka? Nisam, nikako! Nikada nisam bila u minusu i znam se kontrolirati. Kupujem racionalno, uvijek dobro promislim i sebi postavim pitanje: Treba li mi to stvarno?, otkriva nam voditeljica.

Mirna odjeću kupuje spontano, a uglavnom je zaintrigira odjeća u izlogu ili ako slučajno naleti na neki dobar komad.

- Ja sam jedna od onih kupaca koje vole više puta nešto isprobati prije nego što se odlučim na kupovinu, osobito ako je riječ o obući. U cipelama, čizmama i sandalama znam stajati i po dvadeset minuta... zaključuje Mirna uz smijeh i otkriva kako ipak ima jednu slabost: - Cipele, naravno. Sve ostalo mi nije toliko važno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju