Kaže se kako dobre cure nose bijelo, a loše cure crno donje rublje, no kada je u pitanju izgled savršeno podignute guze i jedne i druge biraju nevidljive 'gaće'. One su posljednji hit u Velikoj Britaniji i obavezan modni dodatak za novogodišnju noć.


Nevidljive gaće su naprosto čarobne, one se ne naziru ispod pripijene haljine, prikrivaju celuit i podižu stražnjicu. Za najluđu novogodišnju noć one su neizostavan dodatak ili pak mogu biti savršen poklon ispod novogodišnjeg drvca za vašu voljenu.

Materijal čarobnih gaća je od presudne važnosti. Proizvođači su mjesecima tražili sastav koji omogućuje nevidljivost.


Napravljene od posebno rastezljivog poliestera i tanke tek dva milimetra, s rubovima koji su laserom uklonjeni kako bi preko njih nesmetano mogla padati haljina od najfinijeg materijala, gaće su ispunile svoj cilj.

Napravljene od najfinijeg poliestreskog vlakna i tanke tek dva milimetra savršeno prikrivaju male nesavršenosti

One su podatne i u njima možete provesti radni dan te na večer zablistati u nečem uskom i pripijenom bez straha da će se tragovi donjeg rublja ocrtavati.

Britanke su naprosto poludjele za ovim komadom rublja, nije im nimalo važno što u njima ne izgledaju privlačno, važno im je da gaće ispune svoju svrhu i da se njihove naslage na stražnjici ne vide.

Prodaja u Velikoj Britaniji posljednja dva tjedna porasla je za oko dvjesto posto, dnevno se prodaje preko 2 000 pari gaća.

Mogu se pronaći u ružičastoj, bež, smeđoj, sivoj i crnoj boji a cijena im je prava sitnica, stoje tek 30 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju