Uspješna pjevačica ispričala nam je kako se bori protiv bora, otkrila kako je bilo na snimanju kampanje za satove, što čini kao ambasadorica dobre volje i koja je tajna njezinog uspjeha u braku i karijeri...

Odnedavno Ninino lice krasi stranice luksuznih modnih magazina, a jumbo plakati i billboardi s njenim likom, preplavili su ulice Pariza, Ženeve, Sydneya , Singapoura i drugih gradova. Samo za Zadovoljnu.hr, Nina otkriva tajnu svog uspjeha.
Kako sve najljepše u životu dolazi neplanirano, tako je bilo i u ovom slučaju, priznaje Nina. Dvije nove uloge one zaštitnog lica i ambasadorice dobre volje pripale su joj sasvim neplanirano.Iako smo bili uvjereni da je kampanja za satove snimana u inozemnoj produkciji, Nina nas je pomalo zatekla otkrivajući detalje velike suradnje. 

Ponosna sam na ovu suradnju!

Nina: Fotografije sa satom za kampanju Frederique Constant nastale su u hrvatskoj produkciji, na snimanju promo materijala za moj aktualni album '07'. Namjera im je bila da poprate početak suradnje sa hrvatskim distributerom'Darwelom'. Fotografije je radio hrvatski fotograf,moj dugogodišnji suradnik sjajni Marko Grubišić. Vlasnik kompanije iz Ženeve vidio je fotografije te me je poželio upoznati i saznati nešto više o meni. Svidjela mu se činjenica da se bavim glazbom i da često djelujem humanitarno s obzirom da u njihovoj kampanji sudjeluju osobe iz mnogih profila javnih djelatnosti... dr.Nowic, Julia Malik, njemačka iznimno popularna voditeljica. Dogodila se prekrasna stvar te su odlučili da upravo ja budem trenutno njihovo lice za svjetsku kampanju. Ponosna sam na ovu suradnju. 

Pjevačica je oduvijek rado podržavala mnogobrojne humanitarne akcije, tako je primjerice prihodima od svog prvog solističkog koncerta podržala UNICEF-ovu akciju 'Svako dijete treba obitelj' , te brojnim drugim angažmanima pokazala kako ima sluha za one kojima je pomoć najpotrebnija. Time ne čudi uloga ambasadorice dobre volje za cijeli svijet koju joj je dodijelila svjetska korporacija Frederique Constant. 

Ja sam uporna osoba i ostvarit ću svoju misiju


Nina: Za mene je velika čast biti proglašena njihovom ambasadoricom dobre volje za cijeli svijet.To znači da od svakoga sata koji ja reklamiram dio odlazi u fundaciju liječničkog tima kojeg predvodi čuveni dječji kardiokirurg dr.Nowic. Njegove operacije su isključivo bazirane na donacijama, te on zajedno sa svojim timom obilazi cijeli svijet kako bi besplatno izveo na žalost mnogobrojne operacije na djeci čiji roditelji nemaju novčanih mogućnosti za financiranje. Moja misija će biti da pokušam prikupiti što više novčanih sredstava, (prodajom satova sa svojim likom i ostalim koncertima koje ću raditi) kako bih uspjela dovesti dr.Nowica da dođe i kod nas. Bilo bi prekrasno kada bih uspjela u svome naumu jer njegov raspored je određen godinu dana unaprijed, no ja sam uporna osoba i dat ću sve od sebe da ipak dođe k nama.

Nina je zadovoljna i ima razloga za to. Nedavno je proslavila drugu godišnjicu braka sa suprugom Bernardom Krasnićem, a njen sedmi po redu studijski album '07' već je ovjenčan brojnim nagradama. Pjevačica nam otkriva tajnu svog uspjeha. 

Žene, sreća je u našim rukama!

Nina: Nije floskula kada ljudi kažu da zadovoljstvo dolazi iznutra. Samo sretan čovjek, koji sebe nauči voljeti i poštovati blista od zadovoljstva. Puno srce,ispunjena duša,naučena ' tajna života ' su ono što nas uistinu čini sretnima. Kada kažem tajna života, pritom mislim na vjeru, balans i stabilnost. Čovjek mora u nešto vjerovati da bi znao od kuda kreće i kamo ide. Ne mogu izdvojiti samo 5 sitnica za sreću, jer je život puno više od toga.

Samo za čitateljice našeg portala Zadovoljna.hr, Nina savjetuje kako postići osobno zadovoljstvo. 


Nina: Sreća je u našim rukama. Mi žene smo ponekad sklone samozavaravanju i teško nam je mijenjati neke stvari koje nas čine nesretnima. No samo kada odbacimo sve ono što nas čini tužnima dajemo sebi šansu za sreću. Treba biti hrabar, imamo samo ovaj život i ne bi smjeli 'spavati' kroz njega. Tada postajemo ljepše, zadovoljnije, sretnije, sigurnije....i naravno, ništa nas ne košta da se svaki dan sredimo i našminkamo da same sebi budemo ljepše i privlačnije..znate kako kaže legendarna Žuži ' nikada ne znate koga ćete i kada sresti' ! 

Seksom protiv bora?


Blic make up pitanja 

Šminkate li se svakodnevno? 
Nina:Ne, a možda bih ipak trebala,ha,ha! Što li će na to reći naša Žuži.... 
Osnovni kozmetički preparat bez kojeg ne možete? 
Nina:Maskara. 
Omiljeni parfem?
Nina:Trenutno muški ' Marc Jacobs' 
Razlika dnevnog i večernjeg make upa?
Nina: Dastična! Navečer sam u punoj ratnoj spremi,ha,ha! 
Koju dekorativnu, a koju preparativnu kozmetiku koristite?
Nina: Od krema sam već godinama vjerna'Creme de la mer' i to je ono što mi je osnova. Počela sam koristiti i kreme protiv bora oko očiju, ali za sada, hvala Bogu imam samo one tzv.' smijalice ' šminka je pretežno ' Macova' jer mi zaista najviše odgovara. 
Kako se borite protiv bora?
Nina: Sexom?


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju