Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Keira Knightley... sve su poznate po njegovanoj kosi i stiliziranim frizurama. No, došlo je vrijeme za promjene. Njihovi stilisti primili su se škara i uvijača i za svoje klijentice stvorili sasvim novi izgled. Bolji? Provjerite galeriju!


Kada zvijezde posegnu za novim izgledom, onda je to uvijek kako bi dospjele na naslovnice. Ista frizura i make up, odnosno igrati na sigurno, nikome nisu nikada donijeli novi ugovor, intervju ili angažman. 

No, kada se te promjene i događaju, rezultat su dugih razgovora sa stilistima koji obično znaju pogoditi pravi imidž svojih klijentica. No, i oni znaju pogriješiti. 

Greška se nije dogodila u slučaju Felicity Huffman, koja glumi Lynette Scavo u 'Očajnim kućanicama', jer drastično je šišanje donijelo odlične kritike, za razliku od mlade Lily Allen koja promjenom smatra prebojavanje kose - od jarko roze do tamnosmeđe.

Sarah Jessica Parker odrekla se svojih raskošnih uvojaka u zamjenu za look pedesetih i s frizurom se, ako ništa, isticala među kolegicama, dok je Jennifer Lopez od vruće Latine novom frizurom dobila izgled latino gospođe. 

Svježa Michelle Williams riskirala je i ošišala se na kratko. Kažu, izgleda starije, ali i otmjenije. Penelope Cruz također je drastično skratila kosu u svrhu bob frizure i, čini nam se, izgubila mnogo. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju